• vv Noordwijk Business Club Actueel
 • Kerstborrel 2017

  Zeer geslaagde kerstborrel en dank je wel!

  Wat een mooie dag was dat gister in ons Horesca Horecavo Business Home.

  Als eerste waren bijna alle jeugdvrijwilligers te gast. Op deze manier willen wij, in samenwerking met het jeugdbestuur, hen bedanken voor alles wat zij voor de club doen.
  Daarnaast hebben we ons Galabestuur in het zonnetje gezet. Esmeralda, Suus, Robbert, Jeroen en Sharon. Zij hebben laatst weer voor een prachtig gala gezorgd. Én hebben mooie plannen voor 2018!
  Ons topteam achter de bar. Willem, Wilma, Lenie, Anja en omdat ze ons gelukkig niet kunnen missen, Esther en Arlette! Zij zorgen toch altijd weer voor een lekker bakkie koffie, een borrel en lekkere hapjes. En dat altijd met een glimlach!
  En dan onze evenementen commissie. Arjan, Suus en Jeroen. Wat zijn jullie actief in onze BC. Dit wordt enorm gewaardeerd!
  Last, but not least! Al onze sponsoren. Zowel de arrangementsponsoren, als de bordsponsoren. Zonder jullie steun aan de club en aanwezigheid in ons Business Home is er geen Business Club. Dank daarvoor!

  De winterstop is een feit! Een periode om aan andere dingen te denken dan voetbal. Immers, er is meer dan voetbal. Wij wensen jullie fijne feestdagen. Tot volgend jaar!

  Het bestuur van de Business Club vv Noordwijk.

   

 • Leden van de vv Noordwijk Business Club
 • Evenementenkalender
  jan
  27
  Nieuwjaarsborrel BC

  Plaats: Horesca Horecavo vv Noordwijk Business Club

  feb
  01
  Bezoek wedstrijd ZZ Leiden - Apollo Amsterdam

  Op donderdag 1 februari 2018 speelt ZZ Leiden een wedstrijd tegen Apollo Amsterdam in de Nederlandse Eredivisie. ZZ Leiden staat op dit moment op een gedeeld 2e plaats en het belooft weer een spannende competitie te worden. De wedstrijden van ZZ Leiden staan garant voor veel strijd en een heel [...]

  apr
  22
  Footgolf

  In navolging van de geslaagde middag bij Spaarnwoude Footgolf wordt ook voor dit seizoen een uitje naar de golfbaan georganiseerd. Op zondagmiddag 22 april 2018 kunnen we met een bus naar de baan om (met enkele selectiespelers) “zeer competitief” de 9 holes te lopen. Voor de winnaar staat naast [...]

rfwbs-slide