• vv Noordwijk Business Club Actueel
  • Kerstborrel 2017

Zeer geslaagde kerstborrel en dank je wel!

Wat een mooie dag was dat gister in ons Horesca Horecavo Business Home.

Als eerste waren bijna alle jeugdvrijwilligers te gast. Op deze manier willen wij, in samenwerking met het jeugdbestuur, hen bedanken voor alles wat zij voor de club doen.
    Daarnaast hebben we ons Galabestuur in het zonnetje gezet. Esmeralda, Suus, Robbert, Jeroen en Sharon. Zij hebben laatst weer voor een prachtig gala gezorgd. Én hebben mooie plannen voor 2018!
    Ons topteam achter de bar. Willem, Wilma, Lenie, Anja en omdat ze ons gelukkig niet kunnen missen, Esther en Arlette! Zij zorgen toch altijd weer voor een lekker bakkie koffie, een borrel en lekkere hapjes. En dat altijd met een glimlach!
    En dan onze evenementen commissie. Arjan, Suus en Jeroen. Wat zijn jullie actief in onze BC. Dit wordt enorm gewaardeerd!
    Last, but not least! Al onze sponsoren. Zowel de arrangementsponsoren, als de bordsponsoren. Zonder jullie steun aan de club en aanwezigheid in ons Business Home is er geen Business Club. Dank daarvoor!

De winterstop is een feit! Een periode om aan andere dingen te denken dan voetbal. Immers, er is meer dan voetbal. Wij wensen jullie fijne feestdagen. Tot volgend jaar!

Het bestuur van de Business Club vv Noordwijk.

• Leden van de vv Noordwijk Business Club
  • Evenementenkalender
    Footgolf 2018

Op zondagmiddag 22 april 2018 kunt u met de BC naar Spaarnwoude om met enkele selectiespelers “zeer competitief” de 9 holes te lopen. We zullen begeleid worden door Noordwijker Björn Bulk, de eerste Europees Kampioen Footgolf. Opgeven kan via francois@bcnoordwijk.nl. Eigen bijdrage €30,00, [...]