• Club van 100

De Club van Honderd bestaat inmiddels ruim 25 jaar. Voorzichtig opgestart door Klaas Rubingh en Arie Doorneveld, beiden inmiddels helaas overleden, in de hoop 100 mensen te interesseren lid te worden voor 100 gulden per seizoen, is de Club in de loop der jaren gegroeid naar een ledental wat jaarlijks schommelt rond de 250.
    De Club van Honderd ondersteunt vv Noordwijk waar dit noodzakelijk en mogelijk is. Zo wordt jaarlijks bijgedragen aan de Kerst- en Nieuwjaarsborrel en het trainingskamp van de A-selectie en is in het verleden ook bijgedragen aan nieuwe dugouts, renovatie van de kleedkamers en kleding van clubscheidsrechters.
    Daarnaast gaat jaarlijks een bedrag naar de jeugd voor trainers en toernooien en wordt ook een bijdrage geleverd aan de Business Club voor de A-selectie.
    De leden komen 2x per jaar bij elkaar in het Horesca Horecavo Home om onder het genot van een hapje en drankje gezellig bij te praten. De steeds weer grote opkomst doet vermoeden dat deze geste bijzonder op prijs wordt gesteld. In de kantine hangt een prachtig informatiebord waarop alle leden roulerend voorbij komen.
    Vermeld dient te worden dat de Club geen potje kweekt. Als er aan het eind van het seizoen iets over blijkt te zijn, wordt dit naar vv Noordwijk overgemaakt.
    Kortom, voldoende redenen om voor slechts 50 euro lid te worden van deze bloeiende club en zo indirect vv Noordwijk te steunen om Topamateur te zijn en te blijven.
    De Bestuursleden Bas van de Berg, Piet Hazenoot, Peter Martens en Aad Vermin ontvangen u met open armen om uw naam als nieuw lid te noteren.

rfwbs-slide