• Allereerst willen wij u van harte welkom heten!

U bent binnenkort op ons sportpark voor het bezoeken van een uitwedstrijd van uw club. Wij hopen dat uw bezoek naar wens verloopt. Graag brengen wij u vooraf op de hoogte van een aantal belangrijke zaken:

TV opnames

Wilt u filmen? Eén plaats is voorbehouden aan onze lokale zender BO, de andere plek is in principe voorbehouden aan Tv West.

Supporters en stewards
    In verband met de organisatie bij onze stewards verzoeken wij u ons tijdig door te geven hoeveel supporters u denkt mee te nemen en, indien van toepassing, hoeveel stewards u meeneemt. U kunt deze gegevens doorgeven aan de veiligheidscoördinator Arie Messemaker.

Parkeerinformatie
    Voor auto’s en bussen is er voldoende parkeerruimte naast de scholengemeenschap Northgo College en het sportpark. Rolstoeltaxi’s kunnen tijdelijk bij de ingang van het sportcomplex parkeren om zodeoende hun passagier te begeleiden naar de ingang van het gebouw. Komt u op de fiets of scooter naar onze vereniging? Parkeert u uw tweewieler dan in de daarvoor bestemde fietsenstallingen naast de Northgo College.

Businessclub & bestuurskamer
    Toegang hebben:
    -  Houders van de Hoofdklasse bestuurspas,
    -  Businessclubleden van beide verenigingen op vertoon van hun pasje,
    -  Pers op vertoon van hun perskaart,
    -  Technische staf van de bezoekende vereniging.

• Informatie over veiligheid & orde
    Arie Messemaker