• Jeugd algemeen

Plezier staat voorop
    Bij vv Noordwijk stellen we alles in het werk om de jeugd een plezierige lidmaatschapsperiode te bezorgen, met volop ruimte voor individuele ontwikkeling. Ook wordt aandacht besteed aan de teamgeest, normen en waarden en het vereniging besef. Opleiding op technisch gebied is altijd in overeenstemming met de mogelijkheden van het lid en plezier staat hierbij te allen tijde voorop.
    Lid worden?
    Informatie over o.a. aanmelding bij vv Noordwijk en de contributiebedragen voor dit seizoen vindt u op de pagina Ledenadministratie.
    Wil uw kind eerst een keertje vrijblijvend kennismaken met voetbal? We organiseren een aantal keer per jaar vriendjesdagen, deze worden vooraf gecommuniceerd via de site, de agenda en de lokale media.
    Startbijeenkomst
    Ieder jaar vindt bij aanvang van het seizoen een startbijeenkomst voor ouders van de jeugdleden plaats, waarbij de leiders, coaches en trainers aanwezig zijn.
    Voor de Superliga ouders (allerkleinsten t/m 6 jaar) wordt een aparte bijeenkomst georganiseerd aan het einde van september van ieder seizoen.
    Organisatie.
    De jeugdcommissie legt verantwoording af aan het hoofdbestuur.
    De jeugdcommissie vergadert in de regel 1 x per maand, echter bij de start en het einde van het voetbalseizoen zal deze frequentie hoger liggen. De commissie bestaat, naast de jeugdvoorzitter, uit 10 leden met ieder zijn eigen aandachtsgebied.
    Jeugdcoördinatoren dit seizoen
    De jeugdcommissie wordt o.a. geholpen door de jeugdcoördinatoren. Zij zijn eerste aanspreekpunt voor de vereniging en ouders/verzorgers van de jeugdleden. De coördinator is onder meer betrokken bij de teamindeling, training- en wedstrijdbeleving, normen- en waardenbeleid, problemen in zijn/haar groep en algemene informatieverstrekking.

• Autisten groep

Het ASS-team
    VVA Noordwijk ASS 1 is begonnen bij FC Lisse en later bij vv Noordwijk. Uiteindelijk is er voor gekozen om alle kinderen te laten trainen op het complex van vv Noordwijk. Op deze manier kon er meer duidelijkheid en structuur worden aangebracht in de trainingen.
    Huidige stand van zaken
    We zijn de afgelopen 4 jaar gegroeid van 5 kinderen tot ongeveer 20 ingeschreven leden en met 2 teams ingeschreven in de ASS-competitie van de KNVB. Er worden ongeveer 14 wedstrijden per seizoen gespeeld. De leeftijden van de leden variëren van 8 tot en met 18 jaar. Elke week wordt er onder begeleiding van een vaste trainer en hulptrainers een voetbaltraining gegeven. De (hulp)trainers zijn allemaal mensen met ervaring in omgang met de speciale behoeften die onze spelers hebben. Trainingen zijn voorspelbaar in opbouw en er is ruimte voor individuele aandacht.
    Regelmatig worden er ook toernooien georganiseerd tussen voetbalverenigingen met ASS-teams in de regio en/of landelijk.
    Werkcommisse ASS-teams
    Er is een werkcommissie ASS-teams samengesteld bij vv Noordwijk. In deze commissie nemen plaats: Marjolein de Goeij (voormalig secretaris), Cees van Eeden (voormalig trainer/coach) en François Roos (van vv Noordwijk). Sander van Zwet (trainer/coach) sluit aan bij een overleg en verzorgt de trainingen op woensdag en begeleidt de kinderen tijdens de wedstrijden op zaterdag. Zij zullen met elkaar zorgdragen voor de coördinatie van de ASS-teams.
    Trainingstijden
    Team 1: woensdag 18.15-19.30 uur (trainers Sander van der Zwet en Edwin Develing)
    Team 2: maandag 18.30-19.30 uur (trainer Wesley van Dam)
    Kleding
    De ASS-teams maken gebruik van het kledingplan van vv Noordwijk. Dit omvat een wedstrijdtenue (shirt, broekje, sokken), een trainingspak en een voetbal tas of rugzak. Deze kleding is in bruikleen en kan gewisseld worden als de kleding te klein wordt. Gelieve alleen te dragen op wedstrijddagen en speciale gelegenheden.

• Contactpersonen Jeugd
  • Voorzitter Jeugd
    Rob Hogenhuis
    cie-jeugd@vvnoordwijk.nl