Jeugd

Bij vv Noordwijk stellen we alles in het werk om de jeugd een plezierige lidmaatschapsperiode te bezorgen, met volop ruimte voor individuele ontwikkeling. Ook wordt aandacht besteed aan de teamgeest, normen en waarden en het vereniging besef. Opleiding op technisch gebied is altijd in overeenstemming met de mogelijkheden van het lid en plezier staat hierbij te allen tijde voorop.

Lid worden?

Informatie over o.a. aanmelding bij vv Noordwijk en de contributiebedragen voor dit seizoen vindt u hier.

Wil uw kind eerst een keertje vrijblijvend kennismaken met voetbal? We organiseren een aantal keer per jaar vriendjesdagen, deze worden vooraf gecommuniceerd via de site, de agenda en de lokale media.

Startbijeenkomst

Ieder jaar vindt bij aanvang van het seizoen een startbijeenkomst voor ouders van de jeugdleden plaats, waarbij de leiders, coaches en trainers aanwezig zijn.

Voor de Superliga ouders (allerkleinsten t/m 6 jaar) wordt een aparte bijeenkomst georganiseerd aan het einde van september van ieder seizoen.

Organisatie

De jeugdcommissie legt verantwoording af aan het hoofdbestuur. De voorzitter van de jeugdcommissie voor het seizoen 2016-2017 is Jaap van Oostrum.

De jeugdcommissie vergadert in de regel 1 x per maand, echter bij de start en het einde van het voetbalseizoen zal deze frequentie hoger liggen. De commissie bestaat, naast de jeugdvoorzitter, uit 10 leden met ieder zijn eigen aandachtsgebied.

Jeugdcoördinatoren 2016 - 2017

De jeugdcommissie wordt o.a. geholpen door de jeugdcoördinatoren. Zij zijn eerste aanspreekpunt voor de vereniging en ouders/verzorgers van de jeugdleden. De coördinator is onder meer betrokken bij de teamindeling, training- en wedstrijdbeleving, normen- en waardenbeleid, problemen in zijn/haar groep en algemene informatieverstrekking. De jeugdcoördinatoren voor het seizoen 2016 - 2017 zijn:

Jeugdcoördinator

Intake consultant ledenadministratie

Ruby Keimling

Bijdrage leveren?

Er zijn talloze mogelijkheden om een bijdrage te leveren aan onze mooie vereniging. U kunt bijvoorbeeld denken aan een mooi reclamebord langs de lijn. Wilt u duidelijk en prominent te zien zijn en een bijdrage leveren aan onze Jeugdafdeling? Neemt u dan contact op met onze jeugdvoorzitter Jaap van Oostrum, per mail of via 06-53915168.

Horesca Horecavo