• Kledingplan vv Noordwijk

Voetbalvereniging Noordwijk heeft voor de gehele jeugd een kledingplan. Elk (jeugd)lid krijgt hetzelfde tenue in bruikleen (shirt, short, sokken, trainingspak en tas). De spelers van de SuperLiga (jeugd t/m 6 jaar) krijgen een trainingspak en gebruiken de bij de vereniging aanwezige teamkleding voor de zaterdagwedstrijden.
    De kosten van het kledingplan in de seizoenen 2016-2017, 2017-2018, 2018-2019 en 2019-2020 worden deels gedekt door de sponsoring van Horesca Horecavo en Blu Beach. Dankzij deze sponsoren kunnen we de kledingbijdrage laag houden. De jaarlijkse vergoeding voor het gebruik van de kleding wordt tegelijk met het contributiegeld geïnd. De hoogte van de kosten van het kledingplan bedragen € 30,00 voor superliga en € 40,00 voor jeugdleden.

Regels gebruik kleding
    De trainingspakken mogen alleen gedragen worden op de wedstrijddagen. Tenues (shirt, sokken, broekje) mogen alleen gedragen worden tijdens de wedstrijden. Voor zowel het trainingspak als het tenue geldt dat ze niet op andere dagen gedragen mogen worden, dus ook niet tijdens trainingen. De tas kan gebruikt worden bij wedstrijden en trainingen, maar is dus geen gymtas of voor op vakantie.Trainingspak, broekje, tas en kousen blijven gedurende de seizoenen 2012 t/m 2015 bij de speler. Bij beëindiging van het lidmaatschap is het verplicht de kleding weer in te leveren bij de kledingcommissie. Ieder team is samen met haar leider verantwoordelijk voor de wedstrijdshirts. Aan het einde van ieder seizoen dient de team- of wastas met alle bijbehorende wedstrijdshirts te worden ingeleverd bij de kledingcommissie. De leider is eindverantwoordelijk voor het inleveren van de wedstrijdshirts en geeft aan de kledingcommissie door bij wie de kosten voor eventueel ontbrekende shirts in rekening gebracht moeten worden.

Nieuwe, kapotte, te kleine en verloren kleding
    Voor de volgende zaken kunt u terecht bij de kledingcommissie. Zij zijn iedere 1e zaterdag van de maand van 10:00-11:00 uur aanwezig in de ruimte van de Kledingcommissie.
    Ze staan voor u klaar voor:
    -Nieuwe leden voor het ophalen van hun kleding.
    -Kleding die te klein is geworden.
    -Beschadigde kleding of tas. De kledingcommissie regelt vervolgens reparatie of vervanging.
    -Inleveren van kleding na opzegging van het lidmaatschap.
    -Verlies van kleding of een tas. De commissie gaat voor u na of de kleding is gevonden en regelt indien nodig vervanging.

Kosten kapotte, verloren of niet ingeleverde kleding
    Als spelers hun kleding kwijt raken of kleding kapot is en vervangen moet worden dan zijn hier kosten aan verbonden. Er wordt pas vervangende kleding uitgegeven als een machtigingsformulier is ondertekend voor de betaling van de kosten. De kosten per kledingstuk/tas vindt u in de onderstaande prijslijst. Ook als een speler stopt met voetballen en niet al zijn kleding inlevert, wordt de ontbrekende kleding in rekening gebracht. Als u wel alle kleding inlevert maar te laat (bijvoorbeeld pas na een aanmaning of aan het begin van het nieuwe seizoen), dan heeft de kledingcommissie het recht 15 euro administratiekosten in rekening te brengen.

Kleding jeugd

Kleding volwassenen