• Ledenadministratie

Waarom lid worden bij vvNoordwijk?
    vvNoordwijk is een vereniging met een historie en een toekomst. De gehaalde resultaten zijn alom bekend maar de vereniging werkt ook aan haar toekomst. Het vernieuwde sportcomplex biedt voor jong en oud vele mogelijkheden:
    - 2 kunstgrasvelden op basis van kurkkorrels
    - 2 sporthallen ter beschikking bij slecht weer
    - 20 zondagen kun je als jeugdspeler gebruik maken van de techniekschool tegen een sterk gereduceerd bedrag
    - er is voor de jeugd een kledingplan
    - gratis wifi
    - gebruik van de vvNoordwijk app
    - groots meerdaags toernooi in Venray
    - Kerst zaalvoetbaltoernooi voor de gehele jeugd waarbij de finalisten spelen tegen Foreholte
    - Een familieslotdag aan het eind van het seizoen

Incasso seizoen 2017 - 2018

ClubCollect heeft de administratieve verwerking van de contributie-inning overgenomen. Via e-mail, sms en/of per post zal ClubCollect u betaalverzoeken sturen namens onze vereniging. Met de link in de berichten die u ontvangt kunt u naar uw persoonlijke betaalpagina gaan. In deze beveiligde omgeving kunt u aangeven op welke manier u wenst te betalen. U kunt namelijk kiezen tussen een betaling ineens of een gespreide betaling. Gespreide betalingen gaan altijd middels automatische incasso, maar bij een betaling ineens heeft u de keuze tussen een betaling via automatische incasso en een betaling via iDEAL. Bij de keuze voor gespreid betalen ontvangt u altijd een aankondiging voordat een bedrag wordt afgeschreven, zodat u altijd op de hoogte bent. Op uw persoonlijke betaalpagina kunt u ook alle facturen inzien en zo nodig vragen stellen over een bepaalde factuur.
    Omdat ClubCollect u betaalverzoeken zal sturen namens de vereniging, zullen er enkele persoonsgegevens worden gedeeld zoals het adres, telefoonnummer en e-mailadres. Deze persoonsgegevens zullen nooit worden verspreid, nooit worden gebruikt voor commerciële doeleinden en zijn alleen inzichtelijk voor de penningmeester. De verwerking van de persoonsgegevens zal plaatsvinden geheel conform de vereisten onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens (artikel 8 onder b Wbp).
    Voor meer informatie over ClubCollect verwijzen wij u naar www.clubcollect.com/nl/members.

Let op:
    Opzeggen moet gebeuren via de ledenadministratie voor 31 mei van het lopende jaar. Bij te laat opzeggen kan het bestuur besluiten om een deel van de contributie door te belasten en het spelen bij een andere vereniging te blokkeren. Dit geldt ook indien de contributie niet is voldaan voor de aangegeven data.

Hulp bij het betalen van de contributie
    De hoogte van de contributie mag nooit een reden zijn om niet bij ons te komen voetballen! Neem dus gerust contact met ons op als u moeite heeft met het te betalen bedrag.

Samen met u kijken we naar een oplossing, bijvoorbeeld:
    -Betalingsregeling
    -Hulp bij het aanvragen van een bijdrage vanuit de gemeente
    -Hulp bij het aanvragen van een tegemoetkoming in de kosten bij Zorg & Zekerheid (kinderen tot 18 jaar met een AV-GeZZin komen voor een vergoeding van max. 50 euro in aanmerking).

Wijzigen of opzeggen
    Via MijnNoordwijk kunt u zelf een wijziging in uw persoonlijke gegevens doorvoeren.
    Het wijzigen of opzeggen het lidmaatschap kunt u via mail aan de Ledenadministratie doorgeven. Het opzeggen van het lidmaatschap dient voor 1 juni van het lopende seizoen worden gedaan.
    Voor opzeggingen na 1 juni wordt de gehele contributie in rekening gebracht!).

Overschrijvingen
    Neem voor nadere informatie over overschrijving van of naar vv Noordwijk met de Ledenadministratie op. Een overschrijving is pas gerealiseerd als deze is geaccepteerd door de KNVB. Hier kan enige tijd over heen gaan. Er mag dan wel getraind worden maar er kan nog niet worden gespeeld.

• Contributie 2017-2018

Kleding

Totaal

Superliga

JO-9

JO-11

JO-13

JO-15

JO-17

JO-19

Niet-spelend lid

Vrijwilliger

€  30,-

Donateur

• Ledenpas

Alle vrijwilligers, spelende en niet-spelende leden en donateurs van vv Noordwijk die ouder zijn dan 16 jaar hebben of krijgen dit seizoen een nieuwe ledenpas die meerdere seizoenen geldig is.
    De pas verschaft toegang tot wedstrijden van het 1e elftal, je kunt ermee betalen in de kantine en, indien van toepassing, gebruiken voor de sleutelkluis.
    Afhalen
    De nieuwe ledenpas kan op de club afgehaald worden (wedstrijdsecretariaat of bestuurskamer). Je krijgt hierover vooraf een bericht. Indien een nieuwe ledenpas wordt aangevraagd (verloren gegaan) dient een vergoeding van € 20 te worden betaald.

• Informatie over de ledenadministratie
    Kristel Vlootman
    ledenadministratie@vvnoordwijk.nl
  • Informatie over de contributie
    Aad van der Niet
    contributie@vvnoordwijk.nl
  • Vv Noordwijk werkt samen met het Jeugdsportfonds

Wilt uw kind op sport maar heeft u geen geld om de contributie te betalen? Dan komt u wellicht in aanmerking voor een bijdrage van het Jeugdsportfonds. Dit fonds betaalt (een groot deel van) de kosten voor de sportclub voor gezinnen met een minimum inkomen of schulden.
    Voor alle kinderen is het belangrijk om te kunnen sporten ook als de ouders/verzorgers minder geld hebben. Het Jeugdsportfonds biedt deze kinderen de kans om toch hieraan deel te nemen.
    Voor sport geeft het Jeugdsportfonds een bijdrage tot maximaal € 225,- per 12 maanden inclusief eventuele attributen en/of kleding.
    Voor meer informatie kunt u kijken op www.jeugdsportfonds.nl.

• Informatie over het Jeugdsportfonds
    Leo Kruithof