• Sponsorloop voor Rob Vermin

  De JO17-1 & friends komen in actie voor hun oud-trainer Rob Vermin.
  Hij heeft door een noodlottig ongeval een hoge dwarslaesie opgelopen.
  Om geld in te zamelen om hulpmiddelen aan te kunnen schaffen zoals een speciale computer én om Rob een hart onder de riem te steken, stropen de mannen hun mouwen op en verschijnen zij meer dan gemotiveerd aan de start van de ’10 van Heerema’.
  Op zondag 27 mei om 14.30 uur (de start is in de Breestraat, Leiden) zullen deze kanjers hun uiterste best doen om hun doelstellingen te halen:

  • 10 kilometer uitlopen
  • voldoende financiele middelen hebben om een speciale computer aan te schaffen 

  Sponsor deze kanjers per kilometer en zet ze op scherp!
  Deze mannen zijn minstens 1 euro per kilometer waard, maar het mag uiteraard ook meer zijn
  U kunt de volgende bedragen sponsoren:

  -eenmalig bedrag van 10 euro.
  -eenmalig bedrag van 20 euro.
  -eenmalig bedrag van 30 euro.
  -eenmalig bedrag van 50 euro.
  -eenmalig bedrag van 100 euro.
  -eenmalig bedrag van 500 euro.
  -eenmalig bedrag van 750 euro.
  -eenmalig bedrag van 1000 euro.

  Natuurlijk houden we u op de hoogte van het bedrag dat we met deze actie ophalen en zorgen we ervoor dat we fit aan de start verschijnen.

  Sportieve groeten,
  JO17-1 & friends

 • Ga naar het formulier door op ‘IK GA SPONSOREN’ te drukken, vul vervolgens uw gegevens volledig in en geef aan voor welk bedrag u wilt sponsoren.

  Hierna ontvangt je een e-mail van BUNQ met daarin een betaalverzoek van R.C.E. Olie. Als je vervolgens op de ‘Betaal’ button klik kom je op een webpagina (bunq.me) waarop de omschrijving van de actie staat en waar je via Ideal of via je Bunq-rekening het door jou gesponsorde bedrag kunt overmaken.  (NB het lijkt op spam maar is het niet!!)

  Ik ga sponsoren!

 • spelers: Maikel van Duin, Max van Duin, Max Hordijk, Yari Vreugdenhil, Nicky Barnhoorn, Tijn van den Berg, Jim Hordijk, Lars Moolhuysen,Teun Olie, Kevin Stephan, Bilaal Bel-laado, Sem van Oosten, Boyd van Oostrum, Martijn van Wijk, Ruben Marbus en Stef Meskers.
rfwbs-slide