Finale campagne Bob in de sportkantine 16 augustus 2017 bij vv Noordwijk.

11-08-2017

Op woensdag 16 augustus 2017 zal vanaf 17.30 uur, voorafgaand aan de oefenwedstrijd tussen de Ajax vrouwen en Ado vrouwen, op het terrein van vv Noordwijk de finale van de campagne Bob in de sportkantine plaatsvinden. Dennis Salman (Wethouder Verkeer van de gemeente Noordwijk) en Gerben van Duin (Wethouder Sport van de gemeente Noordwijk) zullen samen met Henk Hoogervorst, de voorzitter van vv Noordwijk, de campagne officieel afsluiten.

De campagne is niet gericht op het droogleggen van sportkantines, maar spoort bezoekers van sportkantines op een positieve manier aan om alcoholvrij te rijden. Én met elkaar af te spreken wie als Bob zijn sportvrienden veilig naar huis brengt. Een echte Bob heeft 0% op!

De campagne Bob in de sportkantine 2017 vond plaats van maart 2017 tot en met juli 2017 in de regio’s Haaglanden, Holland-Rijnland en Midden-Holland. In totaal hebben 171 sportverenigingen zich voor de campagne aangemeld. Ook vv Noordwijk heeft zich aangemeld, want de club zet zich in voor maatschappelijke activiteiten en daar past de BOB campagne ook bij. De club vindt het belangrijk dat iedereen gezellig een biertje in de kantine drinkt, maar wel bewust rekening houdt met het feit dat je niet met alcohol op achter het stuur stapt.

Het programma is als volgt:

17.35 u – Korte toespraken bestuurslid (vv Noordwijk) en wethouder Dennis Salman (Verkeer van de gemeente Noordwijk)

17.45 u - Officiële afsluiting en foto moment.

Op het terrein van vv Noordwijk zal tevens een campagne team van BOB aanwezig zijn. Kinderen kunnen daarnaast in een BOB doel ‘scoren’.

Horesca Horecavo