• Superliga

  Leeftijden
  Lid worden bij vv Noordwijk kan al vanaf 4 jaar. De kleinste kinderen starten dan in de Superliga. Bij 6- en 7-jarigen wordt eerst bekeken waar het kind het beste past. Dat kan de Superliga zijn, maar mogelijk ook al direct in de JO9-categorie als het kind verder is in zijn/ haar ontwikkeling. In deze JO9-categorie, over het algemeen 7- en 8-jarigen, worden al echte KNVB thuis- en uitwedstrijden in competitieverband gespeeld.
  Inschrijving
  Elk jaar melden zich weer nieuwe voetbaltalenten aan in de leeftijd van 4-8 jaar. Uiteraard kunnen kinderen zich tijdens het seizoen nog steeds opgeven door het invullen van het inschrijfformulier. Een papieren exemplaar is af te halen op het wedstrijdsecretariaat op de club.
  Kom gerust eens naar een woensdagtraining voor een eerste kennismaking met voetbal bij onze club. Wij staan klaar voor u en uw kind!
  Tijden en locatie:
  Woensdagmiddag wordt door de Superliga getraind van 16.15 tot 17.15 uur. Het merendeel van de JO9-categorie traint ook van 16.15 tot 17.15 uur.
  Op zaterdag zijn er Superliga-wedstrijdjes, aanvang om 9.00 uur (8.45 uur aanwezig!). We zijn om ca. 10.00 uur klaar. We hebben dan twee wedstrijdjes van ca. 20 min., een penalty en een limonadepauze achter de rug. Op tijd aanwezig zijn is heel belangrijk! Het is lastig om de kinderen nog in te passen als we al bezig zijn! De aanvangstijden en veldindeling van de JO9-categorie zijn variabel en worden iedere week door de KNVB bepaald, maar vinden wel altijd op zaterdagochtend plaats.
  De kinderen spelen in principe altijd op veld 1.
  In het winterseizoen (van 1 november tot 1 maart) spelen we op zaterdagochtend in de aangrenzende sporthal. Bij goed weer blijven de woensdagmiddagtrainingen buiten. Voor de training in die periode dus altijd gym- en voetbalschoenen meenemen!
  Kleding en Teamindeling:
  Een groot deel van de kleding wordt beschikbaar gesteld door de club. Uw kind krijgt voor het hele seizoen een trainingspak in bruikleen. Deze wordt verstrekt door de kledingcommissie van de vereniging. U kunt het trainingspak mee naar huis nemen gedurende de Superliga periode van uw kind. Bij een overgaan naar de JO9-categorie dient het Superliga trainingspak te worden ingeleverd bij de Kledingcommissie. De wedstrijdkleding voor de zaterdag blijft op de club en wordt daar ook gewassen.
  De trainingspakken kunnen worden opgehaald bij de Kledingcommissie. Hou op de site in de gaten wanneer zij aanwezig zijn of maak een afspraak (zie pagina Kledingplan.
  De kinderen spelen ca. 6 weken in hetzelfde team, daarna wisselen de ploegen weer. We hebben o.a. wekelijks Barcelona, PSV, Inter Milan, Celtic en Manchester United als gast op de Duinwetering. In de zaal worden de kinderen in kleinere groepen verdeeld. Deze indeling volgt te zijner tijd.

 • team Barcelona

  Zeger de Lange
  Jesper de Cler
  Jesse Stout
  Robbin Sabiran
  Dean Hoek
  Giano van Boxtel

 • team Paris Saint Germain

  Dolf Rieken
  Berkay Gocoglu
  Evi Plug
  Benjamin van Egmond
  Colin van de Kamp
  Mohammed Hussain

 • team Feijenoord

  Jan van Houten
  Adam Jelten
  Skip de Ruijter
  Tipi Halbersma
  Thom Ruigrok
  Sebastiaan Zonneveld

 • team vv Noordwijk

  Maximo Moes
  Jop Guijt
  Kai Lieffering
  Robin Wijnands
  Sep Massaro
  Mathieu Laros

 • team Inter Milan

  Teije van Zomeren
  Max van Aalst
  Jort van Belle
  Finn de Ridder
  Dirk Duindam
  Dex van der Walle

 • team Celtic

  Kai Zijlstra
  Luca Mazza
  Casper Verloop
  Bo van den Bergh
  Joey Meeuwenoord
  Bart van den Berg

 • team A.S. Roma

  Julian van Egmond
  Dex Braun
  Liv van der Kwaak
  Benjamin van den Berg
  Sam Duijndam

 • team Manchester United

  Tycho Dongelmans
  Senn van Gorkom
  Stijn Imthorn
  Tommie Goad
  Bram van Velzen

rfwbs-slide