• vv Noordwijk Business Club Voetbalgala 2017
  • Zaterdag 18 november 2017 organiseerde de Business Club van vv Noordwijk haar jaarlijkse Voetbalgala in Hotel Van Oranje, tradities zijn er om in ere te houden en dat doet men dan ook graag bij vv Noordwijk.

Nadat voorzitter Henk Hoogervorst het gala had geopend, verscheen burgemeester Jan Rijpstra ten tonele om de gasten toe te spreken. De verwachtingen waren ook dit jaar weer hoog gespannen bij de ruim 200 genodigden die de vv Noordwijk een warm hart toedragen.

"Het is elk jaar weer een uitdaging om een mooi programma neer te zetten", aldus Galavoorzitter Robbert Paymans. "Ook dit jaar zijn we daar weer prima in geslaagd. Wederom met de geweldige steun van Sharon van Hese, Esmeralda Hoogervorst, Suus van Velzen en Jeroen Weerink."

De muziek was in de vertrouwde handen van Frank Wilson en Martijn Oosterhuis had al heel snel de lachers op zijn hand. Nadat de voetbalkennis nog even werd getest middels de traditionele quiz was het al snel tijd om Peter Beense het podium te geven om een geweldige show neer te zetten.

De veiling heeft een mooi bedrag opgeleverd van €55.000. Het Galabestuur wil iedereen hier hartelijk voor bedanken.

Tevreden keerden de gasten huiswaarts, met een brede glimlach van oor tot oor vanwege de geweldige avond. Oordeel zelf en bekijk de foto’s op Facebook.

• Marcel Hasper (Jora Vision) bedankt Koninklijke Beuk

"Op 18 november 2017 waren we met Jora Vision aanwezig op het vv Noordwijk Business Club Voetbalgala en dit is waar het allemaal begon. Er kwam een kavel voorbij waar we wel erg van gecharmeerd waren, een compleet verzorgde avond met 4 personen naar Guido Weijers. We zouden van te voren met 4 personen eten, daarna naar de voorstelling in het De LaMar Theater en heen en terug vervoerd worden als een VIP door Koninklijke Beuk met name dit laatste is de rede van mijn bericht aan u als bestuur", aldus Marcel Hasper van Jora Vision. "We willen graag onze complimenten overbrengen en onze dank uitspreken voor de gehele avond, met de nadruk op het geweldige VIP vervoer."

"Bedankt Koninklijke Beuk!".

• Foto's Voetbalgala 2017

Wilt u de foto's bekijken van het vv Noordwijk Business Club Voetbalgala 2017? Via de Facebookpagina van het Voetbalgala kunt u deze allemaal bekijken.

(foto's: Marcel Verheggen Fotografie)

• DE TWAALFDE MAN

Zoals u heeft kunnen zien hebben we afgelopen weekend aankondigingen geplaatst in en rondom ons prachtige Business Home. Het mooiste Voetbalgala ooit komt steeds dichterbij en daar zijn wij als organisatie bijzonder trots op. Dankzij alle inspanningen van onze medewerkers hebben we straks weer een fantastisch feest staan.

Zover is het echter nog niet! We zijn druk met het inzamelen van prijzen voor de loterij en we bedenken de mooiste kavels. En wat te denken van ons entertainment. We hebben een bomvol programma voor u samengesteld, waar nog lang over nagepraat zal worden.
    Martijn Oosterhuis zal op zijn geheel eigen ludieke wijze de lach verzorgen, Frank Wilson omlijst de hele avond met de mooiste klanken en Peter Beense zal de avond afsluiten met de gezelligste Nederlandstalige meezingers.

Maar laten we eerlijk zijn, waar zouden we zijn zonder onze fantastische aanhang langs de lijn. Of we nu uit of thuis spelen zonder fans zijn we nergens. Het is prachtig om ouders op zaterdagmorgen in weer en wind hun kroost te zien aanmoedigen. Of hun support op een doordeweekse dag tijdens de diverse trainingen. En wat te denken van onze trouwe aanhang voor het eerste elftal en alle vrijwilligers die de club actief steunen. Ons motto "DE TWAALFDE MAN"  komt dus niet zomaar uit de lucht vallen. Het is een echt eerbetoon aan iedereen die de club en de spelers een warm hart toedragen.

Op dit moment is het bestuur volop bezig met de voorbereidingen en er zijn nog tafels en losse stoelen beschikbaar. Voor reservering kunt u contact opnemen met Suus van Velzen. E-mail: suus@bcnoordwijk.nl

Het feest van het jaar mag u niet missen. We zien u graag op 18 november aanstaande in het Hotel van Oranje.

• Uitslag Grote vv Noordwijk Gala Verrassingsloterij
  • Kalender vv Noordwijk Business Club Voetbalgala