• Aanvraag vriendschappelijke wedstrijd

Het aanvragen van een vriendschappelijke wedstrijd voor jeugdteams of senioren kun je door middel van onderstaande formulier indienen.
    De aanvraag voor de jeugd wordt door Ton van der Niet behandeld. Hij neemt contact met je op om de aanvraag af te ronden.
    De aanvraag voor de senioren wordt door Roy Looren de Jong behandeld. Hij neemt contact met je op om de aanvraag af te ronden.

Op de aanvraag wordt binnen 1 week gereageerd.

• Aanvraag door vvN team voor een vriendschappelijke wedstrijd (* = Verplicht invullen)

Versturen

• Informatie over vriendschappelijke wedstrijden Jeugd
    Ton van der Niet
    vriendschappelijk@vvnoordwijk.nl
  • Aanvraag toernooien

Het aanvragen van een toernooi voor een jeugdteam van vvNoordwijk kun je door middel van onderstaande formulier indienen. De aanvraag voor de jeugd wordt door Eric Scheurwater behandeld. Hij neemt contact met je op om de aanvraag af te ronden.

Op de aanvraag wordt binnen 2 weken gereageerd.

• Aanvraag door vvN team voor een toernooi (* = Verplicht invullen)

Versturen

• Informatie over toernooien