• Jeugdinternational Luxemburg nieuwste aanwinst vv Noordwijk

15 jul 2021
  • Lucas Coopmans zal het nieuwe seizoen de selectie komen versterken.
    De 21-jarige in Rijnsburg geboren snelle aanvaller voetbalde eerder bij SJC waar hij door zijn goede spel al snel opviel en werd weggehaald door Almere City. Daar speelde hij zijn wedstrijden in het O.21 team getraind door voormalig international Hedwiches Maduro. Doordat de competitie door Corona vroegtijdig werd afgebroken verhuisde hij weer naar zijn ouders in Luxemburg, het land waar hij verschillende jeugdinterlands voor speelde.

Nadat bekend werd dat Lucas weer in Nederland wilde gaan voetballen heeft de technische commissie snel gehandeld wat heeft geresulteerd dat Lucas per direct aansluit bij de Noordwijk selectie. Wij zijn blij dat we met Lucas een jong talent hebben weten binnen te halen.

Wij wensen Lucas heel veel succes en plezier bij onze club !

Foto's: vv Noordwijk

Selectie vv Noordwijk 2021/2022

Blijft: Kees Zethof (hoofdtrainer), Emiel Wendt, Sander Bosma, Nick van Staveren, Dylan Rietveld, Hidde van den Ende, Toer Bouwman, Mike van Vliet, Thomas Reynaers, Marc de Kruijs, Marco Korff (keeperstrainer), Jesse Haak, Stef van der Zalm, Rob Overvliet, Marcel Akerboom, Raïes Roshanali, Joe van der Sar

Vertrekt: Segun Owobowale (AFC), Koen van der Vlugt (EMM ‘21), Denzel James (FC Boshuizen), Guy Smith (FC Boshuizen),  Luuk Slegt (Ajax zaterdag), Nino Roffelsen (RoPS Rovaniemi, Finland), Reno van Heiningen (FC Rijnvogels), Yousef El Kachati (KVC Westerlo, België)