• 10 vragen aan...

17 jan 2019
  • Voorafgaande aan iedere thuiswedstrijd stellen wij 10 vragen aan een van de selectiespelers. De Noordwijkse derby, de tweede competitie editie van de wedstrijd tegen SJC. staat voor de deur. Vandaar dat we een echte Noordwijker hebben gevraagd om de vragen te beantwoorden. Jelle van der Niet is aanstormend talent. Hij is in de presentatiegids al zo voorgesteld. De jeugdige middenvelder heeft al een aantal keer zijn opwachting kunnen maken in de hoofdmacht en heeft dit zeer verdienstelijk gedaan. Mogelijk kan hij ook in de wedstrijd tegen SJC zijn kunsten laten zien als “stofzuiger” en spelverdeler.

Maurice van der Neut & Jelle van der Niet langer bij Noordwijk 1

1. Wil je jezelf voorstellen?
    Ik ben Jelle van der Niet, 19 jaar, en ik woon al mijn hele leven in Noordwijk.

2. Wat doe jij naast het voetbal bij vv Noordwijk?
    Naast voetballen bij vv Noordwijk studeer ik Commerciële economie aan de Hogeschool Leiden. En werk ik als piccolo bij Huis ter Duin.

3. Waarom vv Noordwijk voor jou?
    Ik ben bij vv Noordwijk begonnen toen ik 6 jaar oud was. Het is een prachtige vereniging die op hoog niveau acteert.

4. Waar heb je in het verleden gespeeld?
    Ik speel al mijn hele leven bij vv Noordwijk

5. Waar kan de supporter jou aan herkennen als hij je ziet spelen?
    Een supporter kan bij herkennen aan dat ik altijd alles geef, ballen afpak en het spel van links naar rechts probeer te verdelen.

6. Wat is jouw doel voor dit seizoen? Wat wil je bereiken?
    Mijn doelen voor dit seizoen zijn om het hele seizoen fit te blijven en natuurlijk zo veel mogelijk minuten in het eerste elftal spelen.

7. Hoe bereid jij je voor op een wedstrijd?
    De voorbereiding begint voor mij vrijdag al door op tijd naar bed te gaan. Op zaterdag probeer ik altijd vroeg op de club te zijn zodat ik lekker rustig aan kan doen, en voordat we het veld op gaan doe ik nog een paar oefeningen.

8. Welke kwaliteiten heb je nodig om als voetballer de top te kunnen bereiken?
    Plezier hebben in wat je doet en veel tijd stoppen in het trainen van je vaardigheden.

9. Heb je een voorbeeld of idool?
    Mijn voorbeeld is Sergio Busquets, hoe hij de baas is op het middenveld vind ik prachtig om te zien. En ik leer heel veel door naar wedstrijden van hem te kijken.

10. Welke tip heb jij voor de jeugd van vv Noordwijk?
    Altijd je uiterste best doen tijdens de wedstrijd maar ook op alle trainingen.