• 10 vragen aan…

31 jan 2019
  • Voorafgaande aan iedere thuiswedstrijd stellen wij 10 vragen aan een van de selectiespelers. De wedstrijd van deze week is tegen SteDoCo uit Hoornaar.
    Mike debuteerde vorige week in de competitie tegen Ajax vanwege de blessure van Roy Rondeltap. Hij maakte een zeer stabiele indruk en kon met een “clean sheet” het veld verlaten. De jonge keeper heeft tot nu toe voornamelijk minuten in het tweede elftal gemaakt. Hij maakte vorig jaar de overstap, samen met Julian Dobbe (speler bij Noordwijk 2) naar de Rood-Witten.

Mike van Vliet ook volgend jaar in Noordwijk onder de lat

1. Wil je jezelf voorstellen?
    Ik ben Mike van Vliet, 21 jaar en woon in Nieuwveen samen met mijn vader, moeder en mijn broer van 24 jaar.

2. Wat doe jij naast het voetbal bij vv Noordwijk?
    Naast voetballen bij Noordwijk werk ik 5 dagen bij Plutosport in het magazijn. Ik fitness graag en breng veel tijd door met mijn vriendin en vrienden.

3. Waarom vv Noordwijk voor jou?
    Ik was toe aan een nieuwe stap en toen Noordwijk zich meldde, voelde het meteen goed.

4. Waar heb je in het verleden gespeeld?
    Ik ben begonnen met voetballen bij Nicolaas Boys. Daarna heb ik 5 jaar in de jeugdopleiding van Feyenoord gespeeld. Vervolgens 5 jaar bij Alphense Boys en 2 jaar bij de senioren van DOSR gespeeld. Dit is mijn eerste jaar bij vv Noordwijk.

5. Waar kan de supporter jou aan herkennen als hij je ziet spelen?
    Een rustige, lange keeper met een goede trap.

6. Wat is jouw doel voor dit seizoen? Wat wil je bereiken?
    Mezelf blijven ontwikkelen, hard trainen en zowel met het Noorwijk 1 en Noordwijk 2 een mooi seizoen ervan maken.

7. Hoe bereid jij je voor op een wedstrijd?
    Ik pak altijd een goede nachtrust en eet en drink voldoende voor de wedstrijd. Voor de rest doe ik geen bijzondere dingen.

8. Welke kwaliteiten heb je nodig om als voetballer de top te kunnen bereiken?
    Plezier in het spelletje, discipline en de juiste mensen om je heen die het in je zien zitten.

9. Heb je een voorbeeld of idool?
    Ik heb niet echt een idool maar kijk wel graag naar een keeper zoals Buffon, niet alleen omdat hij goed kan keepen maar ook zijn hele beleving van het spelletje.

10. Welke tip heb jij voor de jeugd van vv Noordwijk?
    Veel plezier maken met je teamgenoten en altijd je best blijven doen.

Mike van Vliet