• 10 vragen aan...

14 mrt 2019
  • Voorafgaand aan iedere thuiswedstrijd stellen wij 10 vragen aan een van de selectiespelers. De eerstvolgende is de derby tegen FC Lisse. Voor deze keer hebben we de trainer van het 2e elftal gevraagd om antwoord te geven op de vragen.
    Patrick Scholte is afgelopen jaar bij Noordwijk gestart.  Helaas heeft hij aangegeven om aan het einde van het seizoen niet te verlengen. De staf is tevreden over de wijze waarop hij zijn werkzaamheden uitvoert bij de club. We wensen Patrick toe dat hij zijn doelen kan behalen voor het seizoen en een mooie club kan vinden waar hij zich verder kan ontwikkelen.

Patrick Scholte stopt volgend seizoen als trainer van Noordwijk 2

1. Wil je jezelf voorstellen?
    Ik ben Patrick Scholte, 34 jaar en woon samen met mijn vriendin en twee dochters in Den Haag.

2. Wat doe jij naast het voetbal bij vv Noordwijk?
    Ben ik werkzaam als bewegingsagoog in een gesloten jeugdinrichting voor jongeren met gedragsproblemen en een licht verstandelijke beperking.

3. Waarom vv Noordwijk voor jou?
    In mijn werkveld ben ik in contact gekomen met Kim Feelders. Zij vertelde mij over vv Noordwijk en dat zij op zoek waren naar een trainer voor het 2de elftal. Ik was op dat moment nog jeugdtrainer bij ADO Den Haag, maar toe aan een nieuwe uitdaging. Zo doende ben ik op gesprek gekomen en er was meteen een goede klik. Door dit nieuwe avontuur ben ik er wel achter gekomen dat mijn ambities en kwaliteiten niet bij trainerschap liggen, maar meer in het individueel begeleiden van spelers. Vv Noordwijk is een warme familieclub en heeft in deze periode een plek in mijn hart gekregen.

4. Waar heb je in het verleden gespeeld?
    Ik heb gespeeld bij SV Voorburg, TONEGIDO en Wilhelmus.

5. Waar kan de supporter jou aan herkennen als hij je ziet spelen?
    Op dit moment speel ik niet meer, maar sta ik langs de lijn als trainer/coach.

6. Wat is jouw doel voor dit seizoen?
    De spelers nog meer laten ontwikkelen op het technisch/tactische gebied, maar ook als mens.

7. Wat wil je bereiken?
    Wij zijn nog op drie fronten actief, dus één prijs zou mooi zijn ;)

8. Hoe bereid jij je voor op een wedstrijd?
    Met een goede nachtrust en een goed ontbijt.

9. Welke kwaliteiten heb je nodig om als voetballer de top te kunnen bereiken?
    Mentaliteit, discipline en doorzettingsvermogen.

9. Heb je een voorbeeld of idool?
    Ik heb geen voorbeeld of een idool.

10. Welke tip heb jij voor de jeugd van vv Noordwijk?
    Dat je elke keer veel plezier maakt op de trainingen en tijdens de wedstrijden. Daarnaast er alles aan doet om elke keer weer beter te willen worden.