• 10 vragen aan...

23 mei 2019
  • Voorafgaande aan iedere thuiswedstrijd stellen wij 10 vragen aan een speler van de selectie. Deze week is de laatste wedstrijd van het seizoen. Niet altijd is het devies “dames eerst”, maar in dit geval is het “dame laatst”. Wel een bijzondere editie dus. We hebben Nancy, verzorger van de selectie, gevraagd om de antwoorden te geven op onze bekende vragen. Nancy is ondertussen een bekende binnen de club. Haar gedrevenheid wordt door de selectie en staf enorm gewaardeerd.

foto: vv Noordwijk

1. Wil je jezelf voorstellen?
    Nancy van der Waal, moeder van 3 meiden en oma van 1 kleindochter. Met 1 van m’n dochters woon ik samen, andere dochter bij haar vader en oudste woont op zichzelf.

2. Wat doe jij naast het voetbal bij vv Noordwijk?
    Naast m’n werkzaamheden bij de voetbal heb ik m’n eigen massagepraktijk NANCY’S massagepraktijk bij Azzurro, en in het weekend bij Nomade Beach House.

3. Waarom vv Noordwijk voor jou?
    Tijdens het gesprek voelde deze club vertrouwd en kreeg na 1 jaar rust wel weer de kriebels;-).

4. Waar heb je in het verleden gespeeld of bij welke club was je werkzaam?
    Bij FC Rijnvogels Dames1 de verzorging/hersteltraining opgezet.

5. Waar kan de supporter jou aan herkennen als hij je ziet op de club?
    Haha, aan degene die met de waterzak het veld in rent. Of zoals Kees het zegt: ”Annie met haar tassie;-)”.

6. Wat is jouw doel voor dit seizoen? Wat wil je bereiken?
    Voor dit seizoen is mijn doel bereikt! Tweede Divisie spelen:-)) bereiken… Dit met plezier blijven doen.

7. Hoe bereid jij je voor op een wedstrijd?
    ‘s Morgens rustig aan thuis, checken of alles binnen is wat nodig is voor de wedstrijd. Met de hond wandelen en naar de club.

8. Welke kwaliteiten heb je nodig om als voetballer de top te kunnen bereiken?
    Vooral discipline. Met alle respect voor alle profvoetballers… maar deze gasten op dit niveau hebben naast 3x per week trainen en een wedstrijd ook nog een fulltime baan/vriendin/gezin en of opleiding. Eerlijk gezegd heb ik daar diep respect voor. En dit kan alleen maar als je discipline en vooral plezier hebt in het voetbal.

9. Heb je een voorbeeld of idool?
    Nee, heb niet echt een idool, hou gewoon van het spelletje. Ben wel Feyenoord supporter, maar wat Ajax afgelopen seizoen gepresteerd heeft ook chapeau.

10. Welke tip heb jij voor de jeugd van vv Noordwijk?
    Poeh…blijf vooral je doel nastreven… Het kan je niet altijd voor de wind gaan, maar hou vol en vooral met plezier!

Fijne zomer allemaal! X Nancy