• 10 vragen aan ...

11 apr 2019
  • Voorafgaand aan iedere thuiswedstrijd stellen wij 10 vragen aan een speler van de selectie. Deze week is het Teun Zethof die de vragen gaat beantwoorden. De talentvolle verdediger van vv Noordwijk speelt nu (nog) voornamelijk in Noordwijk 2 maar klopt aan de deur bij de hoofdmacht. Zijn doorzettingsvermogen en werklust zijn mede de reden dat Noordwijk 2 meedoet voor de titel in de Hoofdklasse. De laatste weken moet hij echter noodgedwongen door een blessure van de zijlijn aanzien hoe zijn maatjes het doen in het veld. Maar hij komt weer sterk terug!
    We gaan vast lang genieten van Teun bij vv Noordwijk.

foto: vv Noordwijk

1. Wil je jezelf voorstellen?
    Ik ben Teun Zethof, woonachtig in Noordwijk en ben 18 jaar oud.

2. Wat doe jij naast het voetbal bij vv Noordwijk?
    Ik zit in het eerste jaar van de opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool Leiden, daarnaast werk ik nog bij het bloembollenbedrijf van mijn ouders.

3. Waarom vv Noordwijk voor jou?
    Ik weet niet beter dat vv Noordwijk mijn cluppie is. Mijn opa en vader hebben ook allebei in het eerste mogen spelen, dus sinds kleins af aan kom ik bij de club. Daarnaast woon ik al mijn hele leven in Noordwijk en ben ook niet van plan hier ooit weg te gaan.

4. Waar heb je in het verleden gespeeld?
    Ik speel al mijn hele leven bij Noordwijk.

5. Waar kan de supporter jou aan herkennen als hij je ziet spelen?
    Wat ik vaak van mensen hoor is dat ik rust uitstraal in het veld. Ik heb ook uiterlijke kenmerken waaraan de supporter me zou kunnen herkennen, namelijk mijn enkelbraces.

6. Wat is jouw doel voor dit seizoen? Wat wil je bereiken?
    Mijn individuele doel is om nog minuten te maken dit seizoen. Ik ben momenteel al een tijdje geblesseerd aan mijn knie en werk er hard aan om weer snel fit te worden. Daarnaast hoop ik natuurlijk dat het eerste maar ook het tweede kampioen wordt.

7. Hoe bereid jij je voor op een wedstrijd?
    Ik ben gefocust op de wedstrijd en  ga meestal als een van de laatste het veld op.

8. Welke kwaliteiten heb je nodig om als voetballer de top te kunnen bereiken?
    Doorzettingsvermogen en plezier.

9. Heb je een voorbeeld of idool?
    Virgil van Dijk is wel een speler waar ik met bewondering naar kijk. Zijn uitstraling en kopkracht zijn indrukwekkend.

10. Welke tip heb jij voor de jeugd van vv Noordwijk?
    Heb voor jezelf een doel, werk naar dat doel toe en doe er alles voor. Ook als het even tegen zit.

Teun Zethof