• (Voorlopige) Spelersindeling seizoen 2020-2021

  14 jul 2020
 • Het is elk seizoen weer een enorme uitdaging om een zo’n goed mogelijke spelersindeling te produceren.

  Wie gaan er selectie spelen, welke spelers komen erbij omdat we 8 tegen 8, of 11 tegen 11 gaan spelen. Wie wordt mijn trainer, wie gaat ons begeleiden, etc.

  Ook dit seizoen was het weer een enorme klus om een goede spelersindeling in elkaar te zetten. Door het rare verloop van het seizoen door de Corona uitbraak al helemaal. Gelukkig hebben we nog een aantal weken kunnen trainen om onze spelers goed te kunnen bekijken.

  Mijn dank gaat uit naar alle trainers, begeleiders, coördinatoren en alle andere mensen die een steentje hebben bijgedragen om tot deze spelersindeling te komen.

  Er staat nog steeds ‘voorlopige’ Spelersindeling omdat er tijdens de korte vakantie nog van alles kan gebeuren. Blessures, spelers die heel fit terugkomen van vakantie en spelers die helemaal niet fit terugkomen. Nieuwe leden, maar ook afmelders. Genoeg zaken die er nog voor kunnen zorgen dat de spelersindeling toch nog iets verandert voordat het seizoen echt begint.

  Hier vindt u de (voorlopige) spelersindeling.

  Start trainingen:

  De trainingen zullen voor de selectieteams in de week van 3 augustus weer beginnen en voor de andere teams starten we in de week van 10 augustus.

  Houd de website en de appgroep goed in de gaten, de komende tijd zullen wij daar allerlei belangrijke informatie gaan delen voor het nieuwe seizoen.

  Met vriendelijke groet,

  Leonard van Utrecht
  Hoofdopleider vv Noordwijk