• Voorbereiding en corona maatregelen

22 jul 2020
  • Zo goed als alle clubs zijn gestart met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Trainen, en ook de oefenwedstrijden gaan weer gespeeld worden.

Vanwege de corona regelgeving moet er rekening gehouden worden met beperkingen tijdens het bezoeken van de wedstrijden. Lastig is dat niet bij elke vereniging dezelfde regels gelden. Het is dus zaak om, als je een wedstrijd wilt bezoeken, je goed te informeren of dat kan en onder welke voorwaarden.

Zo moet er bijvoorbeeld voor de wedstrijd VVSB - Rijnsburgse Boys een gezondheidschecklist ingeleverd worden, terwijl de wedstrijd Sparta Nijkerk - Noordwijk niet bezocht kan worden door Noordwijk supporters.

Het bestuur van vv Noordwijk werkt op dit moment aan de regels die moeten gelden tijdens de thuiswedstrijden van ons 1e elftal. Hierbij wordt rekening gehouden met landelijke richtlijnen, maar ook met de gemeentelijke voorschriften.

De eerste thuiswedstrijd staat gepland op zaterdag 8 augustus. Het kan best zo zijn dat gedurende de oefencampagne die regels veranderen of bijgesteld worden.

Houd de website in de gaten voor de actuele situatie.