• Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar

24 dec 2021
  • Beste sportvrienden,

Een zeer bijzonder jaar loopt ten einde.
    2021 zal de geschiedenisboeken ingaan als een jaar waar eerst niets kon en mocht, daarna weer alles mogelijk was maar eindigt met een bijna complete lockdown waar wederom bijna niets meer kan en mag.

Je zou het bijna vergeten, maar ik heb nog nooit meegemaakt dat een competitie ver voor het einde werd afgebroken. Maar helaas was dit begin van dit jaar zo.

Daarom bekroop mij een Déjà Vu gevoel toen afgelopen zaterdag 18 december een bijna complete lockdown werd afgekondigd. Weer niet mogen voetballen, weer niet of zeer beperkt trainen en weer alles moeten sluiten.

En dat terwijl de competitie zo mooi begon! Publiek op de tribunes, ouders langs de lijn, de 3e helft weer in ere hersteld en niet te vergeten alle blije gezichten van jong tot oud omdat we eindelijk weer mochten voetballen!

Maar helaas, ook nu gooide het overbekende virus weer roet in het eten. Geen publiek meer bij wedstrijden, alleen maar afhaal in de kantine en iedereen op 1 ½ meter.  Mondkapjes op en je coronatoegangsbewijs laten scannen en uiteindelijk wederom het voortijdig stopzetten van een deel van de competitie.

Maar toch kijk ik niet alleen tevreden maar ook met trots terug op dit bewogen jaar. Tevreden omdat we als vereniging de crisis tot nu toe goed hebben doorstaan maar vooral trots op al onze leden, sponsoren, donateurs, vrijwilligers en supporters die de club door dik en dun trouw zijn gebleven! Want het was regelmatig voor iedereen afzien met de continu wisselende corona maatregelen. Wat de ene week wel mocht, mocht de volgende week weer niet. Mondkapje niet, mondkapje wel, staan in de kantine, zitten in de kantine, wel ouders langs de lijn, geen ouders langs de lijn. En ga zo maar door.

Daarom een groot woord van dank aan allen die de club ondanks alle maatregelen tot steun zijn geweest en naar ik hoop, tot steun zullen blijven!

Ook al is veel nog ongewis voor 2022, laten we hopen dat we elkaar weer mogen zien langs de lijn, op de tribune, in de kantine of waar dan ook op ons mooie sportcomplex!

Ik wens u en de uwen heel fijne kerstdagen en een voorspoedig maar vooral ook gezond 2022!

Henk Hoogervorst

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'Fijne Kerstdagen Gelukkig Nieuwjaar'