• Ajax Kids Tour bij vv Noordwijk

3 jul 2020
  • Op zondag 30 augustus komt de Ajax Kids Tour naar vv Noordwijk!

Ben jij helemaal gek van Ajax of heb je gewoon zin om lekker te voetballen? Schrijf je dan in voor de Ajax Kids Tour!

Tijdens deze fantastische Ajax-dag ga je leuke voetbalspelletjes doen, doe je mee met een Ajax-quiz en maak je kennis met niemand minder dan mascotte Lucky!

Als lid van de Ajax Kids Club of  vv Noordwijk mag je helemaal gratis meedoen. De dag is voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar. Er is een ochtendprogramma voor kinderen van vv Noordwijk, dit duurt van 09.30 tot 12.45. ’s Middags tussen 13.45 tot 17.00 uur voetballen de leden van de Ajax Kids Club. We hebben in totaal plek voor 192 kinderen: 96leden van de Ajax Kids Club en 96 leden van vv Noordwijk. Wees er snel bij, want vol is vol!

De inschrijving start op maandag 20 juli om 14.00 uur via www.ajaxkidstour.nl, daar kun je ook kijken voor meer informatie.

Tot dan!

Groetjes,