• Arantis Roep komend seizoen Noordwijker

• De 22-jarige linksbenige aanvaller komt over van HSC’21 uit Haaksbergen waarmee hij dit seizoen uitkomt in de derde divisie zondag. Met 10 doelpunten en 4 assists uit 20 wedstrijden is zijn rendement dit seizoen erg indrukwekkend. Arantis kwam voordat hij in Haaksbergen ging spelen uit in de jeugdopleiding van Zeeburgia uit Amsterdam waarvandaan hij de overstap maakte naar het O21 team van Go Ahead Eagles uit Deventer. Omdat hij komende zomer vanuit het oosten van het land gaat verhuizen naar Amsterdam kwam de interesse van Noordwijk op een goed moment. Na een goed gesprek was de overgang naar de Duinwetering snel beklonken. Wij heten Arantis van harte welkom bij onze club.

foto: Go Ahead Eagles

Selectie vv Noordwijk 2024-2025

Blijft: Emiel Wendt, Kick Groot, José Barbosa Nhoca, Lucas Coopmans, Teun Zethof, Ruben Marbus, Sander Bosma, Dylan Rietveld, Riley Reemnet, Mike van Dam (assistent-trainer), Rob Prevoo (keeperstrainer), Nick van Staveren

Vertrekt: Lerin Duarte, Lars Jansen (Quick Boys), Toer Bouwman (Quick Boys), Kees Zethof (hoofdtrainer), Quintòn Christina, Oscar Wilffert (ADO'20), Jesper de Vré (ADO’20), Thijs Ouwehand, Sem van Oosten (FC Rijnvogels), Moatasim Elyaakoubi, Roy Schulpzand, Dirk Draijer