• Aron Wijsman vertrekt bij Noordwijk

9 jan 2019
  • Aron Wijsman verlaat Noordwijk na dit seizoen. De 22-jarige Lissenaar speelt vanaf het seizoen 2015-2016 in Noordwijk. Door een blessure van Rondeltap heeft Aron vorig seizoen een aantal competitie wedstrijden met succes het doel verdedigd en daarmee een belangrijke bijdrage aan het kampioenschap geleverd.

Aron heeft aangegeven bij de TC dat hij de ambitie heeft om in een 1e elftal te willen spelen. Vandaar dat hij zijn vleugels uitslaat en op zoek gaat naar een andere club.

Vv Noordwijk wenst Aron veel succes met zijn voetbalcarrière en bedankt hem voor de afgelopen jaren.

foto: vv Noordwijk

Selectie vv Noordwijk 2019/2020

Blijft:

Emiel Wendt, Kees Zethof (hoofdtrainer), Brayen Bröcker, Nick van Staveren, Guy Smith, Maurice van der Neut, Jelle van der Niet, Rob Overvliet, Dylan Rietveld, Raïes Roshanali, Martijn Le Congé, Tjeerd Westdijk, Thomas Reynaers, Sander Bosma

Vertrekt:

Marcley Manuela (per direct, sv Nootdorp), Maik van Zanten, Denzel James (Sparta Rotterdam), Dennis van  Rijn (FC ‘s-Gravenzande), Huig van Duijn, Aron Wijsman

Nieuw:

Huib Oversloot (ARC)