• ASS afdeling vv Noordwijk krijgt weer wat vorm

• Vv Noordwijk had een bloeiende ASS afdeling, waarin jeugdleden met een autistisch spectrum stoornis genoten van hun wekelijkse trainingen en driewekelijkse wedstrijden. Totdat corona de regelmaat compleet verstoorde.

Geen wedstrijden, wel trainen, niet trainen, trainen tot een bepaalde leeftijd. Als er iets is wat niet werkt bij jongeren met ASS dan is het onregelmatigheid en onduidelijkheid. Niet vreemd dat de meeste leden hun lidmaatschap opzegden.

Nu het lijkt dat corona niet meer zo verstorend gaat optreden als hiervoor, krijgt de ASS afdeling weer enige vorm. De laatste weken zijn er diverse kinderen die belangstelling tonen om te komen voetballen en die proeftrainingen volgen op de vaste trainingstijd, woensdagavond van 18.15 uur tot 19.30 uur. De meeste kinderen zijn tussen de 7 en 13 jaar oud, wat een mooie mix is om te kunnen trainen. Binnenkort hopen we enkele oefenwedstrijdjes te kunnen spelen tegen andere vv Noordwijk teams.

Interesse? Kom kijken of meedoen. Breng je vriendje of vriendinnetje mee. Ook kinderen die om wat voor reden ook niet functioneren in een regulier team zijn van harte welkom.

Informatie bij Marjolein de Goeij, tel. 06-10633916