• ASS team sluit seizoen af

9 jun 2019
  • Onder een stevige bries, zeg maar gerust een stormachtige wind, heeft het ASS team op zaterdagochtend 8 juni het seizoen afgesloten.

Inmiddels is het een gewoonte geworden om tijdens de afsluiting de uitdaging aan te gaan door een wedstrijdje te spelen tegen ouders.
    De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat het team van ouders voor enige
    versterking had gezorgd door zussen, broers, buren te mobiliseren. En, het moet gezegd, dit had effect. Beide partijen waren aan elkaar gewaagd en deden niets voor elkaar onder.

Uiteindelijk werd - als we de stand goed hebben bijgehouden - een
    gemakkelijk door scheidsrechter B. Stuivenwold gegeven strafschop beslissend voor de 3-2 winst van het ASS team.
    Na de wedstrijd werd gezamenlijk in het Sportcafé een patatje genuttigd en waren er nog enkele woorden van trainer Sander  v.d. Zwet en bestuursleden Rob Hogenhuis en Leo Kruithof.

Een mooie afsluiting van een leuk seizoen.

Leo Kruithof