• Attentie voor de wedstrijd Noordwijk – SJC

15 jan 2019
  • Aanstaande zaterdag staat de wedstrijd tussen Noordwijk en SJC op het programma. We verwachten een groot aantal toeschouwers uit Noordwijk en wellicht de regio. Met elkaar kunnen we er een groot feest van maken, waarbij we alle toeschouwers met klem verzoeken zich te houden aan de gedragsregels.

De KNVB hanteert op het gebied van vuurwerk tegenwoordig strikte regels. Zie wat er recent gebeurd is bij FC Lisse en Katwijk met het uitdelen van boetes.

Voor alle duidelijkheid: verboden is vuurwerk, fakkels, rookpotten en ook shooters zijn niet toegestaan.

Het huishoudelijk reglement met regels op het sportpark hangt bij beide ingangen. We zullen bij het overtreden van deze regels de schade en boetes voor de vereniging verhalen op de daders en de zaak overdragen aan de politie, voor een proces-verbaal.

Wij vertrouwen erop dat we met z’n allen een perfecte middag zullen hebben.

Attentie voor de wedstrijd Noordwijk – SJC