• LAATSTE PLAATSJES - Ballenjongens en ballenmeisjes gezocht! - Word jij de nieuwe assistent bij Noordwijk 1?

12 sep 2021
  • Ballenjongens en ballenmeisjes gezocht! - Word jij de nieuwe assistent bij Noordwijk 1?
    We hebben nog een aantal plaatsjes beschikbaar.

Voor het seizoen 2021/2022 zijn wij, voor de thuiswedstrijden van Noordwijk 1, op zoek naar enthousiaste ballenjongens en ballenmeisjes voor langs de lijn!
    Een leuke ervaring, waarbij je de thuiswedstrijden van Noordwijk 1 ook nog eens van heel dichtbij kunt volgen.
    Het gaat zowel om de competitie- als de bekerwedstrijden.

Als je jezelf opgeeft, dan is dat voor het hele seizoen en hopen we dat je er zoveel mogelijk thuiswedstrijden bij zult zijn. Je bent immers lid van het team van ballenjongens en ballenmeisjes.

Je kunt ballenjongen of ballenmeisje worden als je O15 t/m O12 junior of tweedejaars O11 pupil bent.
    Wees er snel bij, want er zijn maar een paar plaatsjes als ballenjongen of ballenmeisje beschikbaar!
    Na afloop van een wedstrijd ontvangen de ballenjongens en ballenmeisjes als dank wat te eten en te drinken.

Aanmelden of meer info? Stuur dan een berichtje naar knuijte@xs4all.nl

Hopelijk tot ziens als ballenjongen of ballenmeisje bij Noordwijk 1!