• Ballenjongens en -meisjes gezocht

1 aug 2022
  • Word jij de nieuwe assistent bij Noordwijk 1?

Voor komend seizoen zijn we voor de thuiswedstrijden van Noordwijk 1 op zoek naar enthousiaste ballenjongens en -meisjes voor langs de lijn!

Een leuke ervaring, waarbij je de thuiswedstrijden van Noordwijk 1 ook nog eens van heel dichtbij kunt volgen.

Het gaat om zowel de competitie- als de bekerwedstrijden.

Wanneer je jezelf opgeeft, dan is dat voor het hele seizoen en wordt er van je verwacht dat je er iedere thuiswedstrijd bij zult zijn. Je bent immers lid van het team van ballenjongens en -meisjes.

Je kunt ballenjongen of ballenmeisje worden als je O15 of O13 junior of tweedejaars O11 pupil bent.

Wees er snel bij, er zijn maar een paar posities als ballenjongen of ballenmeisje beschikbaar!

Na afloop van een wedstrijd ontvangen de ballenjongens en -meisjes als dank wat te eten en te drinken.

Aanmelden of meer info? Stuur dan een berichtje naar knuijte@xs4all.nl

Graag tot ziens als ballenjongen of ballenmeisje bij Noordwijk 1!