• vv Noordwijk Business Club Actueel
  • Evenementenkalender
    Kerstborrel Business Club

Tijdens de laatste thuiswedstrijd zal in de Business Club de Kerstborrel plaatsvinden.

Noordwijk - SJC

In januari is het meestal koud. Er zal tijdens de eerst editie van deze wedstrijd op de Duinwetering een smakelijke attentie zijn voor de toeschouwers op de BC tribune.

mrt
    Biefstuk Avond

Tradities zijn er om voort te zetten. Vandaar dat wij ook dit seizoen de Biefstuk Avond in de Business Club organiseren.

Footgolf 2019

Op donderdagavond 9 mei gaan we met de Business Club bij Footgolf Spaarnwoude weer de 9 holes lopen.

De laatste thuiswedstrijd

De laatste thuiswedstrijd; vertrekkende spelers/staf, bedankjes voor inzet van vrijwilligers, napraten en gezelligheid met een hapje en een drankje. Kortom een leuke middag.

• Leden van de vv Noordwijk Business Club
  • Kerstborrel 2017

Zeer geslaagde kerstborrel en dank je wel!

Wat een mooie dag was dat gister in ons Horesca Horecavo Business Home.

Als eerste waren bijna alle jeugdvrijwilligers te gast. Op deze manier willen wij, in samenwerking met het jeugdbestuur, hen bedanken voor alles wat zij voor de club doen.
    Daarnaast hebben we ons Galabestuur in het zonnetje gezet. Esmeralda, Suus, Robbert, Jeroen en Sharon. Zij hebben laatst weer voor een prachtig gala gezorgd. Én hebben mooie plannen voor 2018!
    Ons topteam achter de bar. Willem, Wilma, Lenie, Anja en omdat ze ons gelukkig niet kunnen missen, Esther en Arlette! Zij zorgen toch altijd weer voor een lekker bakkie koffie, een borrel en lekkere hapjes. En dat altijd met een glimlach!
    En dan onze evenementen commissie. Arjan, Suus en Jeroen. Wat zijn jullie actief in onze BC. Dit wordt enorm gewaardeerd!
    Last, but not least! Al onze sponsoren. Zowel de arrangementsponsoren, als de bordsponsoren. Zonder jullie steun aan de club en aanwezigheid in ons Business Home is er geen Business Club. Dank daarvoor!

De winterstop is een feit! Een periode om aan andere dingen te denken dan voetbal. Immers, er is meer dan voetbal. Wij wensen jullie fijne feestdagen. Tot volgend jaar!

Het bestuur van de Business Club vv Noordwijk.

rfwbs-slide