• Bezoekersinformatie wedstrijd Noordwijk – De Treffers - 18 september

  12 sep 2021
 • Op 18 september wordt de wedstrijd Noordwijk-De Treffers gespeeld in de Jack’s League. Voor deze wedstrijd gelden de volgende maatregelen:

  Staanplaatsen met toegangsbewijs via de website
  Vanwege de geldende coronamaatregelen dient iedereen zich van tevoren aan te melden, ook de leden van Noordwijk. Aanmelden gebeurt via de website (Eventbrite). Op de wedstrijddag is er zeer beperkte kaartverkoop dus koop uw toegangsbewijs vooraf online!
  Voor alle staanplaatsen rond het veld geldt de 1 ½ meter maatregel. Dit geldt tevens in de kantine, het sportcafé en op het buitenterras. Rond het veld staan groene stippen op 1 ½ meter.
  In de kantine en het sportcafé zijn beperkte zitplaatsen beschikbaar en is blijven staan niet toegestaan. Dit geldt ook op het buitenterras.

  Tribuneplaatsen (en Bestuurskamer/Businesshome) met toegangsbewijs via de website én Coronatoegangsbewijs
  Om toegang te krijgen tot de tribune en het Businesshome heeft u het volgende nodig:

  • - een toegangsbewijs (via website en Eventbrite),
  • - een legitimatiebewijs,
  • - een vaccinatiebewijs (QR-code op telefoon) óf een negatieve testuitslag die niet ouder is dan 24 uur (allergeentest) óf een bewijs van herstel.
  Ben u niet gevaccineerd? Maak dan een afspraak op www.testenvoortoegang.nl

  Houdt u er rekening mee dat u na het verlaten en weer terugkeren naar de tribune/Businesshome bovengenoemde toegangsbewijzen opnieuw moet laten zien!

  Voor alle bezoekers geldt: Geen toegangsbewijs? Dan geen toegang!
  In verband met de extra controles wordt u verzocht op tijd naar het sportpark te komen. Dit om opstoppingen bij de ingang te voorkomen!

  Start Verkoop

  De verkoop voor leden, seizoenkaarthouders en business-club leden van vv Noordwijk start op zondag 12 september.
  De verkoop voor niet leden start op donderdag 16 september.

  Pers

  De pers dient accreditatie aan te vragen via pers@vvnoordwijk.nl  Ook de pers moet via de website (www.vvnoordwijk.nl of Eventbrite) een toegangsbewijs aanvragen. Bij gebruik van de perstribune moet tevens aan dezelfde voorwaarden worden voldaan als hierboven beschreven bij toegang tribune (Coronatoegangsbewijs).  Er zijn een beperkt aantal persplaatsen op de tribune beschikbaar.