• Brayen Bröcker bezig met zijn laatste seizoen Noordwijk

12 feb 2020
  • De bijna 33-jarige Haagse Noordwijker heeft besloten om aan het einde van het seizoen Noordwijkte gaan verlaten. Hiermee komt een einde aan 7 jaar vv Noordwijk. Brayen heeft in al die jaren een belangrijke rol gehad bij onze club. Niet alleen in het veld maar zeker net zo belangrijk was de bijdrage die Brayen heeft geleverd aan de gehele vereniging. Hij was en voelde zich zeer betrokken bij activiteiten voor de jeugd en de jaarlijkse slotdag. Ook maakt hij al jaren deel uit van de spelersraad.

“De beslissing om aan het einde van dit seizoen Noordwijk te verlaten heeft mij veel slapeloze nachten gekost maar uiteindelijk heb ik gekozen om een nieuwe uitdaging aan te gaan en wat dichter bij mijn huis te gaan voetballen zodat ik wat meer tijd en aandacht kan geven aan mijn bedrijf. Deze mogelijkheid wordt mij bij HBS geboden. Ik zal daarvolgend seizoen met mijn carpool-maatje Tjeerd Westdijk gaan spelen. Ik heb een meer dan fantastische tijd bij Noordwijk gehad en zal dan ook voor altijd een “Noordwijker” blijven. De band die ik heb opgebouwd met de mensen binnen de club en de steun die ik wekelijks krijg van de supporters is echt heel bijzonder voor mij. Uiteraard ga ik er nog alles aan doen om dit seizoen zo mooi mogelijk af te sluiten en zal dan daarna de mooiste amateurclub van Nederland door de voordeur gaan verlaten.

Foto: ProShotsNL

Selectie vv Noordwijk 2020/2021

Blijft: Mike van Vliet, Emiel Wendt, Dylan Rietveld, Nick van Staveren, Kees Zethof (trainer), Sander Bosma, Denzel James, Raïes Roshanali, Guy Smith, Rob Overvliet, Marcel Akerboom (Assistent-trainer), Marco Korff (keeperstrainer), René van Hensbergen (assistent-trainer Noordwijk 2), Koen van der Vlugt (trainer Noordwijk 2)

Vertrekt: Martijn Le Congé (stopt per 1 februari), Huib Oversloot (v.v. IJsselmeervogels), Sabir Achefay (per direct Quick Boys), Axel Wendt (FC Rijnvogels), Thomas Reynaers (nog onbekend), Maurice van der Neut (FC Lisse), Fanuel Waandels (SC Feyenoord), Tjeerd Westdijk (HBS). Brayen Bröcker (HBS)