• Businessclub vv Noordwijk Footgolf 2022

• Ondanks het tegenvallende weer heeft de Businessclub vv Noordwijk vanavond het jaarlijkse Footgolf evenement met succes kunnen organiseren.
    Op het terrein van Berghbal Footgolf Noordwijk (‘s Heerenloo) zijn 6 holes gelopen tussen de buien door.
    Met een groep van 18 sponsoren en 9 selectie spelers trapten we de avond af met een biefstukje of een vegetarische burger.

Berghbal Footgolf Noordwijk is een mooie baan tussen de woonpaviljoens door. Voor iedereen goed te belopen.

Natuurlijk hoort bij Footgolf ook een prijsuitreiking. Deze prijs (voor 10 personen Footgolf) is beschikbaar gesteld door Plein6 Noordwijk.
    Winnaar van dit seizoen is Boyd van Oostrum. Boyd heeft in 16 schoten de bal in de 6 eerste holes weten te schieten.
    Dat is slechts 1 minder dan bijvoorbeeld Andries Wendt, die daarmee de hoogst geklasseerde sponsor werd.

SAFE THE DATE
    Op 31 oktober staat een biefstukavond op de agenda. We zullen op korte termijn hierover verder berichten.

Footgolf 2022