• Contact - Algemeen

  Post en bezoekadres:
  vv Noordwijk

  Sportpark Duinwetering
  Duinwetering 105
  2203 HM Noordwijk

  Telefoon
  Sportcomplex: 071 36 174 44

  B.g.g. 06-22294773

  E-mail
  info@vvnoordwijk.nl

 • Informatie Pers

  Toegang pers bij thuiswedstrijden
  Om vertegenwoordigers van de media zo goed mogelijk tot dienst te zijn is een accreditatiebeleid rondom de thuiswedstrijden van Noordwijk van toepassing.
  Om die reden dient de pers zich aan te melden met een accreditatieaanvraag via pers@vvnoordwijk.nl

  Aanmelden kan vanaf ongeveer 5 dagen voorafgaand aan de wedstrijd. Een bevestiging per mail volgt z.s.m.

  Pers welke zich niet heeft aangemeld kunnen op de dag zelf bellen met de pers-coördinator op 06-22294773. Deze zal alleen indien er nog plaats beschikbaar is toegang geven. 

  Perskamer

  Pers dient zich bij aankomst op het sportpark te melden bij de perscoördinator op de eerste verdieping bij het wedstrijdsecretariaat. De persruimte bevindt zich op de 1e etage in de gang naar de kantoren en gaat een uur voor aanvang van de wedstrijd open.
  In de persruimte zijn opstellingenkoffie en thee beschikbaar. Hiervoor geldt self-service. Ook kunt u hier gebruik maken van de Wi-Fi.

  Pers wordt verzocht een pers badge om te hangen zodat men duidelijk als pers herkenbaar isVv Noordwijk verstrekt deze badges. Na afloop deze badges weer inleveren op de 1e etage of afgeven aan de stewards. Na afloop van de wedstrijd kan de pers nog maximaal een half uur gebruik maken van de persruimte. 

  Perstribune

  Vv Noordwijk beschikt over een perstribune waar in principe 5 stoelen ter beschikking staan van de pers. Afhankelijk van aanvragen en wedstrijd kan dit aantal worden aangepast.
  Op de perstribune is Wi-Fi beschikbaar. Een ISDN-lijn of analoge lijn is niet beschikbaar.

  Langs het veld zijn staanplaatsen beschikbaar.

  TV

  In verband met televisie rechten is het zonder voorafgaande toestemming filmen van de wedstrijden niet toegestaan. Toestemming kan (met redenen omkleed) worden aangevraagd via pers@vvnoordwijk.nl
  Het is toegestaan om interviews in de daarvoor bestemde mixed-zone op beeld te registeren.

  Het registreren van oefenwedstrijden is wel mogelijk. 

  Fotografen

  Fotografen die het hoofdveld betreden dienen in het bezit te zijn van een hesje. Vv Noordwijk heeft geen beschikking over deze vestjes! 

  Interview aanvragen

  Interviews na thuiswedstrijden kunnen worden afgenomen in de spelerstunnel onder de tribune. Daar bevindt zich ook de mixed-zone.

  Aanvragen voor interviews met bestuursleden, staf en spelers van de club buiten wedstrijddagen dienen per mail te worden ingediend via pers@vvnoordwijk.nl.

   

  Parkeren en contactgegevens

  klik hier