• Corona maatregelen tijdens het KNVB Regio Cup toernooi voor de jeugd

3 jun 2021
  • Ingaande zaterdag 5 juni, wordt op 4 achtereenvolgende zaterdagen het KNVB Regio Cup toernooi voor de jeugd afgewerkt. Vv Noordwijk doet hier uiteraard aan mee!

Tijdens de wedstrijddagen gelden bij naast de basis regels, bij vv Noordwijk onderstaande aanvullende coronamaatregelen:

• Bij wedstrijden zijn geen toeschouwers toegestaan,
    • Per team hebben er één trainer en één begeleider toegang. Chauffeurs worden beschouwd als begeleiders en hebben derhalve ook toegang (*)
    • Dragen van een mondkapje in het complex is verplicht vanaf 13 jaar
    • Ieder team heeft een eigen kleedkamer, per kleedkamer is één volwassene van 18 jaar of ouder toegestaan
    • De kantine en het sportcafé zijn gesloten. Koffie, thee en water zijn beschikbaar voor spelers en begeleiders
    • In het wedstrijdsecretariaat mogen maximaal 6 personen tegelijk binnen zijn. Dit is incl. de wedstrijd coördinatoren
    • Ontsmetten van de handen en dragen mondkapje bij het wedstrijdsecretariaat is verplicht
    • Volg de looprichtingen in het clubgebouw
    • Er zijn toiletten beschikbaar

(*) Vv Noordwijk zal hier niet op handhaven maar vraagt een ieder zijn/haar verantwoordelijkheid te nemen in deze.

Tijdens de wedstrijddagen is de corona coördinator aanwezig en te bereiken op 06-22294773

Het complete covid-19 protocol wordt aangepast na de volgende stap in het versoepelingsplan doch uiterlijk voor aanvang van de nieuwe competitie.

Vragen of opmerkingen? Mail naar corona@vvnoordwijk.nl of bel/app naar 06-22294773.