• Van de voorzitter

  We leven momenteel in een vreemde tijd. Het is voor iedereen wennen aan de situatie waar we nu inzitten. En ook het moeten inschikken is voor velen een nieuwe ervaring. Het virus Covid-19 beheerst bijna ons hele leven en zoals het er naar uitziet, zijn we daar voorlopig ook nog niet van af.
  Ook bij vv Noordwijk moeten we ons aanpassen. We hebben niet voor niets de slogan “Veel is niet meer zoals het was” boven onze Covid-19 protocollen gezet. Want zo is het immers wel. Effe een bakkie doen, effe een praatje maken, effe bij je voetballende kleinkinderen kijken of effe naar het 1e kijken, het is er allemaal effe niet bij!

  De maatregelen die in de protocollen staan zijn niet allemaal even leuk. Maar wel nodig! De essentie van de maatregelen is immers het verdere verspreiden van het virus te voorkomen. En dan moeten soms persoonlijke en zakelijke belangen even opzij gezet worden.
  Het bestuur wil een voor iedereen veilige omgeving creëren. Het bestuur rekent daarbij op het begrip van iedereen! Zoek niet de uiterste randen op maar gebruik je gezonde verstand! Hou je aan de protocollen!
  Ik heb besloten om zelf binnen het bestuur aanspreekpunt te zijn voor alle Covid-19 gerelateerde zaken. Omdat ik enorm veel waarde hecht aan een veilige omgeving. En dus, verlies nooit uit het oog het waarom van de maatregelen……… We moeten het met zijn allen doen en dus soms wel eens inschikken!


  Henk Hoogervorst
  Voorzitter vv Noordwijk

  Je kunt hier alle protocollen inzien of downloaden.
  Zodra er een nieuwe versie is zal dit via nieuwsbrief, website en social media bekend worden
  gemaakt.