• Beste leden,

Nog steeds heeft het coronavirus ons in de greep. De voetbalcompetities gaan van start, maar worden ernstig gehinderd door het virus. Dat betekent dat de overheid, zowel landelijk als plaatselijk, ook voor voetbalverenigingen allerlei maatregelen heeft afgekondigd. Onze opdracht is ons hieraan te houden, voor onze eigen gezondheid en die van een ander. Diverse mensen binnen onze vereniging zijn de afgelopen weken druk in de weer geweest om te bekijken hoe we bij onze vereniging op de beste manier invulling kunnen geven aan de beperkingen die gelden.

Hieronder is een aantal protocollen te vinden die duidelijk moeten maken hoe we een en ander ingevuld hebben. Het bestuur rekent op begrip en medewerking.

• Algemene corona regels op sportpark Duinwetering
    • Protocol bezoeken van wedstrijden van Noordwijk 1
    • Protocol voor spelers
    • Vv Noordwijk kantine in corona tijden