• Dani Atanes op zoek naar nieuwe uitdaging voor volgend seizoen

• De 21-jarige keeper kwam aan het begin van dit seizoen over van CF Intercity wat acteert op het derde niveau in Spanje. Dani wisselt met Thijs Ouwehand het keepen van wedstrijden in het tweede elftal en het zijn van reservekeeper bij de wedstrijden van Noordwijk 1 af.

Dani kwam tijdens de derby Noordwijk-Rijnsburgse boys in het veld na een blessure van eerste keeper Lars Jansen. De wedstrijd daaropvolgend thuis tegen HHC Hardenberg maakte Dani zijn basisdebuut in een officiële competitiewedstrijd. Omdat Dani nu op een leeftijd is dat hij wekelijks moet spelen om de volgende stap te kunnen maken, heeft hij besloten op zoek te gaan naar een mooie club waar hij eerste keeper kan worden.

Uiteraard gaat hij de rest van het huidige seizoen nog alles geven om met Noordwijk een mooie plaats op de ranglijst te verkrijgen. Wij wensen Dani veel succes bij het vinden van een mooie club.

Foto: ProShots

Selectie vv Noordwijk 2023-2024

Verlengd:
    Allen medio 2024: Emiel Wendt, Dylan Rietveld, Sem van Oosten, Nick van Staveren, Thijs Ouwehand, Lars Jansen, Jesper de Vré, Toer Bouwman, José Barbosa Nhoca, Kees Zethof/hoofdtrainer, Teun Zethof, Moatasim El Yaakoubi, Donovan Slijngard, Sander Bosma

Vertrekt:
    Hidde van den Ende, Mike Vreekamp, Dani Atanes

Nieuw:
    Quintón Christina

#vvnoordwijk #daniatanes #contract #soccer #horescahorecavo #knvb #jacksleague #voetbal #noordwijk #eyecons #robeysportswear #scvvnoordwijk #roodwitten #bollenstreek #supernoortuk