• De jeugd van vv Noordwijk verrast door Sinterklaas

2 dec 2021
  • Door de speakers bij sportpark Duinwetering klinkt woensdagmiddag Sinterklaasmuziek. 80 kinderen van de Superliga en de JO8 werden woensdag om 15:30 uur opgewacht door voetbalpieten die wel een keer mee wilden trainen.

In de ochtend was het nog spannend of het weer niet te onstuimig zou zijn, maar vlak voor de training werd het droog. Sinterklaas komt daarna langs om met alle teams even een praatje te maken en de kinderen zijn erg enthousiast en stellen veel vragen.

Veel kinderen en ouders hebben zich de afgelopen maanden ingezet om lootjes te verkopen voor de Grote Clubactie. Als dank voor hun inzet voor de club krijgen de kinderen dit jaar niet alleen pepernoten, maar Sint geeft ze een uniek cadeau. Een echte vv Noordwijk voetbal.
    Wil je de activiteiten van vv Noordwijk volgen kijk dan op de website of volg vv Noordwijk op Instagram of Facebook.Informatie over het persbericht:

Ellen Noppe 06-46221088.