• Dennis Bakker van Rijnvogels naar Noordwijk

• De 28-jarige veelzijdige middenvelder is al jaren één van de sterkhouders van Rijnvogels. Dennis heeft echter nooit onder stoelen of banken gestoken ooit nog eens op het hoogste amateurniveau van Nederland uit te willen komen. Met de overstap naar Noordwijk komt deze wens komend seizoen uit. Voordat hij vijf jaar geleden naar sportpark De Kooltuin kwam speelde hij in Uithoorn bij Legmeervogels en bij Roda’46 uit Amstelveen. De technische commissie heet onze nieuwste aanwinst van harte welkom op De Duinwetering en wenst hem veel succes bij onze mooie vereniging.

Foto’s: FC Rijnvogels

Selectie vv Noordwijk 2024-2025

Blijft: Emiel Wendt, Kick Groot, José Barbosa Nhoca, Lucas Coopmans, Teun Zethof, Ruben Marbus, Sander Bosma, Dylan Rietveld, Riley Reemnet, Mike van Dam (assistent-trainer), Rob Prevoo (keeperstrainer)

Vertrekt: Lerin Duarte, Lars Jansen (Quick Boys), Toer Bouwman (Quick Boys), Kees Zethof (hoofdtrainer), Quintòn Christina, Oscar Wilffert (ADO'20), Jesper de Vré (ADO’20), Thijs Ouwehand, Sem van Oosten (FC Rijnvogels), Moatasim Elyaakoubi, Roy Schulpzand, Dirk Draijer