• Denzel James op zoek naar nieuwe uitdaging

9 jan 2021
  • Nadat Denzel twee keer tevergeefs heeft geprobeerd Noordwijk te verlaten voor Kozakken Boys en Sparta Rotterdam gaat het nu toch definitief gebeuren. In goed overleg is besloten om na acht jaar de samenwerking te beëindigen. Denzel heeft mede bijgedragen aan de behaalde successen zowel in de competitie als in de KNVB beker. We herinneren allemaal nog de fantastische bekerthriller thuis tegen Sparta Rotterdam waar Noordwijk door een 3-2 overwinning de Rotterdammers uit het bekertoernooi knikkerde. Denzel werd die avond als maker van het eerste Noordwijk doelpunt volkomen terecht als “man off the match” gekroond.

Wij wensen Denzel heel veel succes bij het vinden van een mooie club.

Gezien zijn kwaliteiten zijn wij er van overtuigd dat wij elkaar volgend seizoen weer in de Tweede Divisie gaan terugzien.

foto: ProShotsNL

Selectie vv Noordwijk 2021/2022

Blijft: Kees Zethof (hoofdtrainer), Emiel Wendt, Sander Bosma, Nick van Staveren, Dylan Rietveld, Hidde van den Ende, Toer Bouwman, Mike van Vliet

Vertrekt: Segun Owobowale, Koen van der Vlugt (EMM ‘21), Denzel James