• Diederick “Dida” Hoogerwaard verlaat vv Noordwijk

 • Aan alle mooie dingen komt helaas een einde……

  Dat geldt ook voor de samenwerking tussen Diederick Hoogerwaard en vv Noordwijk. In goed overleg is besloten dat dit seizoen het laatste is waarin hij het rood-wit van Noordwijk zal dragen. Diederick is de afgelopen 5 jaar van zeer grote waarde geweest aan de Duinwetering en heeft in die periode bijna altijd in de basis elf gestaan. Het huidige seizoen is dit echter niet meer het geval en heeft hij het veelal moeten doen met invalbeurten.

  “Dit is uiteraard een minder leuke situatie omdat wekelijks voetballen nou eenmaal het mooiste en leukste is om te doen. Ik wil dan ook volgend seizoen weer wekelijks op het veld te staan en de kans dat dit bij Noordwijk gebeurt is niet zo groot. Dit is de reden waarom ik ga kijken of ik elders een mooie club kan vinden waar ik wekelijks mijn kwaliteiten kan tonen. Ik blijf uiteraard met 100% inzet trainen en zal er staan als de ploeg mij nodig heeft. Het zou fantastisch zijn als ik nog een bijdrage kan leveren aan het behalen van promotie naar de derde divisie en dan met een knalfeest Noordwijk kan verlaten.” volgens Diederik.

  “Dida” is een voorbeeld voor iedere speler in onze selectie. Zijn onvoorwaardelijke inzet en de positieve rol die hij pakt naar de jongere spelers verdient alle respect. In de jaren dat hij bij ons speelt is hij een echte Noordwijker geworden en daarom gunnen wij hem volgend seizoen een mooie nieuwe uitdaging. Maar voordat het zover is hebben wij hem nog nodig om het seizoen goed af te sluiten.” Aldus het bestuurslid technische zaken.


  foto: Orange Pictures

  Selectie 2018 / 2019

  Blijft:
  Kees Zethof (trainer), John van Veen (assistent-trainer), Emiel Wendt, Maurice van der Neut, Rob Overvliet, Nick van Staveren, Martijn le Congé, Brayen Bröcker, Roy Rondeltap, Denzel James, Kasper Michel, Tjeerd Westdijk, Thomas Reynaers

  Vertrekt:
  Mustafa Amezrine (per direct, vv Spijkenisse), Jim van der Krogt, Edwin van Zwieteren (keeperstrainer), Leonard van Utrecht (trainer 2e elftal), Ruperto Dorothea (vv Spijkenisse), Jeroen Borsboom, Diederick Hoogerwaard

  Nieuw:
  Marco Korff (keeperstrainer), Marcley Manuela (sv Nootdorp)