• Dirk Draijer vertrekt aan het einde van dit seizoen

• Na goed overleg met de technische commissie heeft Dirk besloten op zoek te gaan naar een mooie club om zijn loopbaan te vervolgen. Dirk kwam twee jaar geleden over van DIOS uit Nieuw Vennep. Na één seizoen in het tweede elftal gespeeld te hebben maakte hij dit seizoen de overstap naar het eerste team waar hij inmiddels zes wedstrijden in de basis startte en goed is voor één doelpunt.

Wij wensen Dirk nog een mooie tweede helft van dit seizoen en veel succes bij het vinden van een nieuwe club.

foto: vv Noordwijk

Selectie vv Noordwijk 2024-2025

Blijft: Emiel Wendt, Kick Groot, José Barbosa Nhoca, Lucas Coopmans, Teun Zethof, Ruben Marbus, Sander Bosma, Dylan Rietveld, Riley Reemnet, Mike van Dam (assistent-trainer), Rob Prevoo (keeperstrainer)

Vertrekt: Lerin Duarte, Lars Jansen (Quick Boys), Toer Bouwman (Quick Boys), Kees Zethof (hoofdtrainer), Quintòn Christina, Oscar Wilffert (ADO'20), Jesper de Vré (ADO’20), Thijs Ouwehand, Sem van Oosten (FC Rijnvogels), Moatasim Elyaakoubi, Roy Schulpzand, Dirk Draijer