• Vier stafleden verlengen contract bij vv Noordwijk

7 jan 2020
  • Na Kees Zethof, die op 2 november 2019 zijn verlenging bekend maakte, heeft de Technische Commissie overeenstemming bereikt met nog vier leden van de Technische Staf. Marcel Akerboom (assistent-trainer), Marco Korff (keeperstrainer), René van Hensbergen (assistent-trainer Noordwijk 2) en Koen van der Vlugt (trainer Noordwijk 2) zullen hun handtekening zetten voor het seizoen 2020-2021.

Drie stafleden verlengen contract bij vv Noordwijk

Selectie vv Noordwijk 2020/2021

Blijft: Mike van Vliet, Emiel Wendt, Dylan Rietveld, Nick van Staveren, Kees Zethof (trainer), Sander Bosma, Denzel James, Raïes Roshanali, Guy Smith, Rob Overvliet, Marcel Akerboom (Assistent-trainer), Marco Korff (keeperstrainer), René van Hensbergen (assistent-trainer Noordwijk 2), Koen van der Vlugt (trainer Noordwijk 2)

Vertrekt: Martijn Le Congé (stopt), Huib Oversloot (v.v. IJsselmeervogels), Sabir Achefay (per direct Quick Boys), Axel Wendt (nog onbekend), Thomas Reynaers (nog onbekend)