• Na de winst tegen Sparta in de vorige ronde koppelde de loting Noordwijk aan FC Twente. Een uitwedstrijd in de Grolsch Veste in Enschede. Mooi stadion, leuke ploeg, maar wel een eindje weg. Als het stadion maar niet gevuld is met een handjevol toeschouwers…..

  Het werd een fantastische avond. Allereerst dankzij onze spelers die er een mooie wedstrijd van maakten. Twente mag dan slecht gespeeld hebben, zoals je overal leest, feit is dat Noordwijk met lef en durf speelde. We hebben genoten van onze spelers die op hun beurt weer aangaven te hebben genoten van het spelen in zo’n stadion en met zo’n sfeer. Voetbal zoals het bedoeld is: plezier in het spelletje en genieten van wat je mee maakt. Jongens bedankt!

  Een fantastische avond vooral ook dankzij supporters en personeel van FC Twente. Een goed gevuld stadion met een geweldige sfeer. Waar maak je nog mee dat de spelers van de tegenpartij toegejuicht worden door het thuispubliek? Al komt dat natuurlijk ook door onze jongens zelf. Gastvrije mensen in de organisatie die ons het gevoel gaven dat we welkom waren. Twente bedankt!

  Een fantastische avond ook door de bijdragen van veel vv Noordwijk mensen. Busreis regelen voor Noordwijk supporters en vrienden, jeugd mee, playersescorts regelen, diverse keren overleg met FC Twente over van alles en nog wat, overleg met politie over veiligheid, uitstapje organiseren naar de Grolsch Brouwerij met relaties, al deze zaken komen niet vanzelf tot stand. Iedereen die zich ingespannen heeft om een bijdrage te leveren aan deze fantastische avond: bedankt hiervoor!

  Tot slot nog een oproep: als iemand een tip heeft over het verdwenen bord van de spelersbus met de tekst SPELERSBUS VV NOORDWIJK, dan horen we het graag. En als iemand het bord wil als versiering op zijn slaapkamer, dan valt er te onderhandelen over de prijs.

  Namens het bestuur

  Leo Kruithof