• Een mooie middag in Den Haag

14 nov 2017
  • Zaterdag mochten de voetballers van JO10-1 lekker uitslapen want de wedstrijd begon pas om 12:15 uur.
    Een beetje onwennig door dit voor hen vreemde tijdstip begonnen de jongens dan ook aan de wedstrijd.
    Op papier zou het een makkelijke wedstrijd moeten worden en bij een ruime uitslag zou Noordwijk weer bovenaan de ranglijst komen te staan.

In de eerste helft bleek niets van dit al. Noordwijk speelde slap en werden door de jongens van Quick goed uit hun eigen spel gehaald.
    Het spel ging over en weer en pas na een minuut of 10 was er een eerste kans. Deze ging helaas mis. 5 minuten later was het wel raak.
    Een niet fitte Olle schoot een voorzet van Ruben achter de keeper. 2 minuten later was het juist Ruben de scoorde uit een voorzet van Yoëll.
    De ban leek gebroken maar Quick herpakte zich goed en maakte 1-2. Vlak voor rust scoorde Yoëll nog en de ruststand werd door een discutabel
    doelpunt van Quick bepaald op 2-3. Niet geheel gerust gingen de teams limonade drinken.

De wedstrijd werd hervat en al snel maakte Danilo uit een voorzet van Ruben 2-4.
    Ook dit was een discutabel doelpunt, dus daarin stond de stand weer gelijk.
    De ban was wel gebroken want nu vielen de doelpunten achter elkaar. Ruben (1x), Danilo (2x) en Yoëll (4x) bepaalden de stand op 2-11.
    Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gemaakt door Quick met een mooi afstandsschot. 3-11 was de eindstand.
    Helaas net niet genoeg om de koppositie weer te pakken, maar een mooie tweede plek is ook niet verkeerd.

Volgende week spelen de noordwijkse jongens tegen HVV JO10-2. Om 10:00 uur wordt er afgetrapt aan de Duinwetering.
rfwbs-slide