• Een vroegertje.

26 nov 2017
  • Na de klinkende 14-1 overwinning van vorige week op HVV JO10-2 werd er vanmorgen om 08:45 uur afgetrapt aan de Duinwetering. Tegenstander was Katwijk JO10-1. Helaas was Olle niet fit en heeft hij maar heel even meegespeeld. De wedstrijd kwam maar moeilijk op gang en de eerste kans was voor Katwijk. De sterk spelende keeper Alberto hield de bal uit het doel en het spel ging op en neer. Noordwijk kreeg en creëerde niet veel kansen wat kwam door het lage tempo in het spel. Na 9 minuten spelen kwam de enige echte kans voor Noordwijk. Kas gaf een mooie voorzet op Yoëll die de bal hard achter de keeper in het doel schoot. 1-0 was ook de ruststand omdat er verder niet heel veel meer gebeurde.
    De tweede helft begon ook in traag tempo. Noordwijk moest het hebben van lange passes naar voren. Na 4 minuten spelen maakte Yoëll een pass van Alberto mooi af met een schot op doel. De keeper had geen kans en het was 2-0. Toen Katwijk weer 4 minuten later een foutje maakte bij het ingooien was Ruben alert en zorgde er met een mooie voorzet voor dat Yoëll zijn 3e doelpunt van de dag kon maken. Katwijk maakte de 3-1 door een vrije trap heel mooi achter Alberto te schieten. De Noordwijkers waren echter goed wakker nu en hadden het beste van het spel. Boas maakte een mooie actie waardoor wederom Yoëll kon scoren. Het laatste doelpunt kwam van de voet van Danilo na een voorzet van Yoëll waardoor de eindstand op 5-1 kwam te staan.
    Het is superspannend in deze competitie. Er kunnen nog 4 ploegen winnaar worden met nog 2 wedstrijden te gaan. Noordwijk is koploper met evenveel punten als de nummer twee. Volgende week treffen deze twee ploegen elkaar om 11:30 in Leidschendam. Ook de nummers 3 en 4 zullen elkaar dan treffen. Wij wensen Alberto, Liam, Kas, Boaz, Boas, Olle, Danilo, Ruben en Yoëll heel veel succes de komende twee weken.
rfwbs-slide