• Eerste EHBO/BHV diploma’s uitgereikt

• Vrijdag 20 januari j.l. kregen de eerste deelnemers aan de EHBO/BHV training hun certificaat uitgereikt.  Vv Noordwijk staat voor een veilige sportklimaat en daar horen goed getrainde EHBO en BHV mensen natuurlijk ook bij!

De trainingen werden verzorgd door SSN Bedrijfshulpverlening, een jong Noordwijks bedrijf van oprichtster en eigenaresse Suzanne van der Niet. Aan ervaring echter geen gebrek, Suzanne heeft jarenlang op de ambulance gereden en haar man (die haar assisteert bij de trainingen) werkt al jarenlang bij de politie in de Bollenstreek. Inmiddels mag Suzanne een aantal grote bedrijven van naam al tot haar clientèle rekenen!

De training was (en is) volledig afgestemd op de wensen van Vv Noordwijk. Zo is er veel aandacht voor reanimatie van zowel volwassen maar ook kinderen, is er veel aandacht hoe om te gaan met blessures op het veld, maar ook hoe om te gaan met mensen die onwel worden, flauwvallen, een zonnesteek oplopen of onderkoeld raken op b.v. de tribune , langs een van de velden of in de kantine. En in het kader van de BHV zijn alle ins en outs van het sportcomplex onder de loep genomen.

Enkele reacties van de deelnemers:
    “Zeer goede en praktijkgerichte training! Niet alles uit het boekje maar veel a.d.h.v. praktijkvoorbeelden”
    “Ik heb al veel EHBO trainingen gevolgd, maar bij deze heb ik weer veel geleerd”
    “Ik weet nu waar ik op moet letten als ik BHV dienst heb op het sportcomplex, van sommige dingen wist ik niet eens dat ze er waren!”

Wilt u ook deze training volgen? Dat kan. Voorwaarde is wel dat u vrijwilliger bent bij vv Noordwijk, de gehele training volgt en af en toe op wedstrijddagen of tijdens evenementen bereid bent een BHV dienst te draaien. Het volgen van de training is gratis!

De traingingsavonden:
    Maandag 13 en woensdag 15 februari, 2 avonden EHBO training. Van 19.00 tot 21.30
    Maandag 20 en donderdag 23 februari, 2 avonden BHV training eveneens van 19.00 tot 21.30
    Trainingen worden gegeven in het business home van vv Noordwijk.

Meer informatie of opgeven? Stuur een mail naar martin.bruchner@vvnoordwijk.nl of bel of app naar 06-22294773.