• Evenementen
  • Algemeeen

Voetbalvereniging Noordwijk staat open voor het organiseren van activiteiten. Sportpark Duinwetering, met vijf voetbalvelden, twee sporthallen en diverse multifunctionele ruimtes, leent zich uitstekend voor diverse evenementen, die niet persé sport gerelateerd hoeven te zijn.

Voor vragen en met ideeën kan contact opgenomen worden met de contactpersoon namens het bestuur:

Leo Kruithof
    e-mail: evenementen@vvnoordwijk.nl
    tel: 06-45891281.

Al jaren is de accommodatie een vaste basis voor een overnachting van de Strandzesdaagse, een wisselpunt voor de Cycle for Hope en het schoolvoetbal en de Koningsspelen van de gemeente Noordwijk.

De verschillende vergaderruimtes worden regelmatig gehuurd door externe partijen, zowel voor vergaderingen met een klein gezelschap als voor honderden deelnemers. De catering kan ingevuld worden zoals gewenst, van het gebruik van koffie/thee tot het verzorgen van lunch/diner.

Trainingslocatie voor verenigingen

Diverse verenigingen uit binnen- en buitenland, van amateurs tot profs, gebruiken de accommodatie om voor aanvang seizoen of in de winterstop een trainingsweekend of -week te beleggen. De gunstige ligging van Noordwijk t.o.v. Schiphol, het ruime aanbod van hotels in diverse prijsklassen en de voorzieningen op het sportpark maken Noordwijk tot een geliefde bestemming. Recent boekten FC Den Bosch, Vitesse, Jong PSV, City Pirates uit België en enkele amateurverenigingen uit Nederland en België hun verblijf in Noordwijk.

Ervaring

Inmiddels is er door vv Noordwijk, soms in samenwerking met Sportbedrijf Noordwijk en de Noordwijkse Sportraad, veel ervaring opgedaan om elk evenement tot een succes te maken.

Enkele evenementen die de laatste jaren georganiseerd zijn:

KNVB congres ‘meer diversiteit in voetbalbesturen’, KNVB bekerfinaledag District West II voor jeugdelftallen, KNVB toernooien voor nationale jeugdteams, Voetbalclinic voor meisjes en oefenwedstrijd vrouwenvoetbal Ajax - ADO Den Haag, Ultimate Football Tournament U15 (internationaal toernooi JO15), Totaalvoetbaldag (diverse vormen van aangepast sporten: blindenvoetbal, ASS voetbal, amputatievoetbal, G-voetbal, CP-voetbal), Horesca Horecavo Zaalcup (zaalvoetbaltoernooi voor verschillende leeftijdscategorieën), Space & Sportdag, Dirk Kuyt Foundation Kampioenendag.

2019

• 4, 5 en 6 oktober 2019: Europese Jeugd Top 10 tafeltennis (categorie junioren cadetten/jongens en meisjes)

• 4 januari 2020: Blacklight sportdag