• Evenementen
  • Algemeeen

Voetbalvereniging Noordwijk staat open voor het organiseren van activiteiten. De mooie accommodatie leent zich uitstekend voor diverse evenementen, die niet persé sport gerelateerd hoeven te zijn.

Voor vragen en met ideeën kan contact opgenomen worden met de contactpersoon namens het bestuur:

Leo Kruithof
    e-mail: evenementen@vvnoordwijk.nl
    tel: 06-45891281.

• 2017

Noordwijk mocht zich in 2017 European City of Sport noemen.
    Voetbalvereniging Noordwijk organiseerde (mede) diverse evenementen die passen bij de status van de gemeente als European City of Sport 2017.

Evenementen die in 2017 plaats vonden:

• april: Schoolvoetbal basisonderwijs
    • 21 april: Koningsspelen voor groep 5 t/m 8 basisonderwijs
    • mei: KNVB congres ‘meer diversiteit in voetbalbesturen’
    • 19 mei: 7 x 7 toernooi 35+/45+
    • mei: KNVB bekerfinaledag District West II voor jeugdelftallen
    • eind mei: Avondvierdaagse
    • 24 juni: Wisselpunt voor fietsteams Cycle for Hope
    • 25 juli: Overnachting Strandzesdaagse
    • 16 augustus: Voetbalclinic voor meisjes en oefenwedstrijd vrouwenvoetbal Ajax - ADO Den Haag
    • 14-18 augustus: Voetbaldagen Play2Improve
    • 27 augustus: Ultimate Football Tournament U15 (internationaal toernooi JO15)
    • 16-17 oktober: Meiden Voetbal 2-daagse
    • 22 oktober: Totaalvoetbaldag (diverse vormen van aangepast sporten: blindenvoetbal, ASS voetbal, amputatievoetbal, G-voetbal, CP-voetbal)
    • 12 december: Voetbaldag Play2Improve
    • 29-30 december 2017: Horesca Horecavo Zaalcup (zaalvoetbaltoernooi voor verschillende leeftijdscategorieën)
  • Horesca Horecavo Zaalcup 2017

Net zoals de afgelopen twee jaar, gingen we ook nu zaalvoetballend het jaar uit. Op 29 en 30 december organiseerde vv Noordwijk samen met Voetbal in de Bollenstreek en BroSports twee dagen zaalvoetbal voor diverse leeftijdscategorieën
    In totaal namen ruim 70 teams deel aan het toernooi.
    Op www.voetbalindebollenstreek.nl meer informatie over deze dagen, die ook in 2018 weer op de kalender zullen staan.

• 2018

In 2018 hebben de volgende evenementen plaatsgevonden of gaan plaatsvinden:

• 2-3 januari: Indoor voetbaldagen Play2Improve
    • 11 april: Schoolvoetbal meisjes basisonderwijs
    • 20 april: Koningsspelen groep 5 t/m 8 basisonderwijs
    • 20 t/m 24 augustus: Play2Improve voetbalweek (zie www.play2improve.nl)
    • december: Horesca Horecavo ZaalCup

De avondvierdaagse in mei start dit jaar bij zwembad Binnenzee.

Gemeente Noordwijk heeft voor 2018 gekozen voor het thema SPACE.  In het kader hiervan is er op vrijdagavond 31 augustus een blacklight feestavond voor 18+ leden van Noordwijkse sportverenigingen en op zaterdag 1 september een Space/sportdag voor jong en oud. Het programma op deze dag bestaat o.a. uit demonstraties robotvoetbal van de Technische Universiteit Eindhoven, blacklight sporten voor jeugd, raketten bouwen.

• 2019

Het eerste evenement voor 2019 is ook al bekend

• 4, 5 en 6 oktober 2019: Europese Jeugd Top 10 tafeltennis (categorie junioren cadetten/jongens en meisjes)
  • Informatie over evenementen