• Evenementen bij vv Noordwijk (Noordwijk European City of Sport 2017)

15 jul 2017
  • Noordwijk European City of Sport 2017.
    De komende maanden vinden bij onze vereniging verschillende evenementen plaats, die mede invulling geven aan Noordwijk European City of Sport 2017. We zijn er trots op deze evenementen te mogen organiseren, omdat het de mogelijkheid geeft ons dorp en onze vereniging in de schijnwerpers te plaatsen. Voor het goede verloop van de evenementen is flexibiliteit en inzet van onze leden vereist. Het bestuur doet een beroep op een ieder mee te werken aan een goed verloop en gaat ervan uit dat we met elkaar invulling kunnen geven aan goed gastheerschap. Contactpersoon namens het bestuur is Leo Kruithof, e-mail L.Kruithof@kpnplanet.nl , tel. 06-45891281.

Oefenwedstrijd Ajax Vrouwen – ADO Den Haag Vrouwen
    Woensdag 16 augustus 2017 18.00 uur.
    Ajax speelt tussen 22 en 28 augustus in Estland tegen Standard Luik, FK Rīgas Futbola Skola en organisator Pärnu Jalgpalliklubi om een plaats in het hoofdtoernooi van de Champions League.
    Ter voorbereiding oefent Ajax Vrouwen op woensdag 16 augustus (aanvang 18.00 uur) op het complex aan de Duinwetering tegen ADO Den Haag vrouwen. Beide teams spelen al jaren een toonaangevende rol in de Nederlandse competitie.
    Rondom deze wedstrijd zullen enkele activiteiten georganiseerd worden voor meisjes.

Internationaal jeugdtoernooi Onder 15 jaar
    Op zondag 27 augustus wordt op het sportcomplex aan de Duinwetering een internationaal toernooi gespeeld voor Teams Onder 15.
    Deelname (waarschijnlijk) van 16 teams, waaronder Omonia Nicosia, West Ham United, Sparta, Excelsior, Pec Zwolle, FC Twente, Willem II, NAC, Cambuur Leeuwarden.
    De organisatie is in handen van vv Noordwijk in samenwerking met Ultimate Football Danny Oudhuizen).
    Uiteraard speelt een team van Noordwijk mee en waarschijnlijk een regioteam.

Overnachting Strand6Daagse
    De Strand6Daagse is een geheel verzorgde, zesdaagse recreatieve wandelkampeertocht langs het strand van Hoek van Holland naar Den Helder.
    De 59e tocht staat voor 2017 gepland van maandag 24 juli tot en met zaterdag 29 juli. Onderweg wordt door de maximaal 1.000 deelnemers uitsluitend in zelf meegenomen tenten overnacht op de door de organisatie, gemeenten en verenigingen verzorgde kampeerterreinen. Op dinsdag 25 juli wordt overnacht op sportpark Duinwetering.