• Evenementencommissie
    jeroenkatwijk@gmail.com
  • Evenementenkalender
    Lunch voor leden Business Club

Voorafgaand aan de wedstrijd van Noordwijk tegen Hoek kunnen de leden van de Business Club genieten van een lunch, verzorgd door restaurant De Klucht in Noordwijk.

Kerstborrel Business Club

Tijdens de laatste thuiswedstrijd zal in de Business Club de Kerstborrel plaatsvinden.

Noordwijk - SJC

In januari is het meestal koud. Er zal tijdens de eerst editie van deze wedstrijd op de Duinwetering een smakelijke attentie zijn voor de toeschouwers op de BC tribune.

mrt
    Biefstuk Avond

Tradities zijn er om voort te zetten. Vandaar dat wij ook dit seizoen de Biefstuk Avond in de Business Club organiseren.

Footgolf 2019

Op donderdagavond 9 mei gaan we met de Business Club bij Footgolf Spaarnwoude weer de 9 holes lopen.

• Informatie Evenementen
  • De Evenementencommissie heeft naast de evenementen die u kunt nalezen in de kalender nog meer in petto:

• Ladies day. Speciaal voor de dames een leuk uitje.

• Bezoek aan een wedstrijd in de Eredivisie.

• Bezoek aan het bedrijf Jora Vision

We gaan er weer een leuk seizoen van maken.

Arjan de Marie, Suus van Velzen en Jeroen Feelders

rfwbs-slide